Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

20 προτάσεις του Επιμελητηρίου Αρκαδίας ενόψει του Αναπτυξιακού Περιφερειακού Συνεδρίου Πελοποννήσου

Στο πλαίσιο του συνεδρίου ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Μπουντρούκας και η Διοικηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας προτείνουν για την ανάπτυξη της Περ...

Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016

Τσαλίκης - Κυανός - Κολέτσα - Knock Out στο «Caramela» από 15 ΣεπτεμβρίουΣε γνώριμα λημέρια επιστρέφει ο Γιώργος Τσαλίκης, καθώς, μετά από δύο χρόνια, θα βρίσκεται στο «Caramela» της λεωφόρου Συγγρού, αρχής γενομένης από τις 15 Σεπτέμβρη! 
Μαζί του θα τραγουδούν οι Κυριάκος Κυανός, Χριστίνα Κολέτσα και Knock Out.

Με τις επιτυχίες του να εγγυώνται ένα ξεσηκωτικό πρόγραμμα και έπειτα από την sold out περιοδεία του σε Ελλάδα, Κύπρο, Αμερική και Καναδά, ο Γιώργος επιστρέφει δυναμικά στο πιο γνήσιο διασκεδαστήριο της Αθήνας, στο οποίο έχει αφήσει το στίγμα του, κάνοντας τέσσερις άκρως επιτυχημένες σεζόν.

Στην πίστα του «Caramela» ανεβαίνει μετά από ένα χρόνο και ο Κυριάκος Κυανός, έχοντας στη φαρέτρα του και το νέο του τραγούδι, «Να μ΄αγαπάς», που έχει αγαπηθεί και ξεχωρίσει στο airplay των ραδιοφώνων ανά τη χώρα.

Τη θηλυκή «πινελιά» στο σχήμα θα βάλει η Χριστίνα Κολέτσα, με τις υπέροχες ερμηνείες της και την «εκρηκτική» της εμφάνιση, ενώ παλιοί γνώριμοι του Caramela είναι και οι Knock Out που μετά το 'Όταν Πονάω το Γλεντάω" κάνουν θραύση σε clubs και ραδιόφωνα με το τραγούδι " Για μια καψούρα ζω".
Στις 15 Σεπτεμβρίου λοιπόν όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Caramela live, το πιο διασκεδαστικό πρόγραμμα της Αθήνας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου