ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ.....

Δήμος Μεγαλόπολης και ΣΔΙΤ σκουπιδιών: πως από το ΟΧΙ του 2014 πήγε στο ΝΑΙ του 2017 (έγγραφα)

Κάποια πράγματα πρέπει να μένουν στην (τοπική) ιστορία, για να θυμούνται οι τωρινοί και να μαθαίνουν οι επόμενοι... Η υπόθεση με τη ΣΔΙΤ...

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016

Προτροπές Βαγγέλη Γιαννακούρα στους νέους φοιτητές της Αρκαδίας

Οι τρεις προτροπές μου στους νέους φοιτητές της Αρκαδίας και η συμβουλή μου σε όσους δεν τα κατάφεραν

Θέλω από βάθους καρδιάς, ως Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, να συγχαρώ τα παιδιά της Αρκαδίας που πέρασαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Η επιτυχία τους αποτελεί το επισφράγισμα μίας μακρόχρονης και επίπονης προσπάθειας τόσο δικής τους, όσο και της οικογένειάς τους.

Η επιτυχία όμως δεν σταματά εδώ... 
Οι επιστήμες έχουν και άλλες κορυφές που εύχομαι να τις κατακτήσετε.
Όμως τον σωστό άνθρωπο δεν τον καθορίζει μόνο η επιστήμη αλλά η συμπεριφορά του και ο χαρακτήρας του. Για αυτό θέλω να απευθύνω τρεις προτροπές στους νέους φοιτητές.
Πρώτον όσο ψηλά και αν φθάσετε να είστε προσγειωμένοι και να πατάτε στη γη.
Δεύτερον και σημαντικότερο να είστε πάντα κοντά στους ανθρώπους και να χρησιμοποιείτε τις γνώσεις σας για το καλό τους.
Και τρίτον να θυμάστε την Αρκαδία μας και με την ολοκλήρωση των σπουδών σας σας περιμένουμε να επιστρέψετε και να δραστηριοποιηθείτε στον αγαπημένο μας τόπο. Η Αρκαδία έχει ανάγκη από τα παιδιά της και διαθέτει όλες τις προδιαγραφές για να δραστηριοποιηθείτε και να επιτύχετε επαγγελματικά.

Για όσους δεν τα κατάφεραν σε αυτή την δοκιμασία πρέπει να τους πω πως δεν χρειάζεται να απογοητεύονται γιατί οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούνη στη ζωή τους θα είναι πολλές, αρκεί να τις αναγνωρίσουν και να τις εκμεταλλευτούν κατάλληλα.

Βαγγέλης  Γιαννακούρας
Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου