Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

Μεγαλόπολη και Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης: Η διαβούλευση ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ όπως ακριβώς αναγγέλθηκε!!! με όλους τους αναφερόμενους και τον υπουργό!!!

της Γεωργίας Δημητρακοπούλου Αναρτήθηκε πολύ ενδιαφέρον σχόλιο αναγνώστη στο blog μας στο άρθρο μας (δείε ΕΔΩ) Μεγαλόπολη: επεισοδιακ...

Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2016

Δήμος Μεγαλόπολης: συμπληρωματική ενημέρωση για ποιότητα νερού

κα. Δημητρακοπούλου,

Σε συνέχεια της ενημέρωσης με την επιστολή Δημάρχου, σχετικά με τον έλεγχο ποιότητας νερού ύδρευσης μετά τις πλημμύρες της 25ης Ιουνίου, και με αφορμή μία εύλογη απορία που διατυπώθηκε σε συγκεκριμένο σχόλιο:

Όταν ο Δήμος Μεγαλόπολης κάλεσε για υγειονομικό έλεγχο λειτουργίας των συστημάτων ύδρευσης της πόλης την Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, η συγκεκριμένη Υπηρεσία μάς ενημέρωσε ότι εφόσον ο Δήμος έχει σύμβαση με πιστοποιημένο φορέα για τον έλεγχο του νερού ο έκτακτος έλεγχος θα γίνει από αυτόν και θα κοινοποιηθούν τα στοιχεία στην Υπηρεσία.

Έτσι κι έγινε. Η λήψη των δειγμάτων έγινε στις 11-07-2016, ενώ στις 26-07-2016 στάλθηκαν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών αναλύσεων στην Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να επισημάνω ότι η εμπιστοσύνη που έδειξε στο συγκεκριμένο θέμα η Δημόσια Υπηρεσία στο διαπιστευμένο Πανεπιστημιακό Εργαστήριο Υγειονομικής Τεχνολογίας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου δείχνει την επιστημονική αξιοπιστία και την φερεγγυότητα του εξωτερικού συνεργάτη του Δήμου, με τον οποίο ο Δήμος μας, ειρήσθω εν παρόδω, για το συγκεκριμένο έργο συνεργάζεται με επωφελή αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια.

Από το Γραφείο Δημάρχου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου