Μεγαλόπολη: Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017 1η φορά ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ .....

της Γεωργία Δημητρακοπούλου Παρασκευή   24 Μαρτίου 2017 1η φορά ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ .....στη Μεγαλόπολη Ένα γεγονός που μόνο θετικό...

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016

Ελληνική Αστυνομία: Συμβουλές και βίντεο για οδηγίες ασφαλούς μετακίνησηςΣυμβουλές για ασφαλή μετακίνηση και επιστροφή των εκδρομέων,
ενόψει του Δεκαπενταύγουστου Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, ενόψει της κορύφωσης της κίνησης των εκδρομέων που αναμένεται τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου και με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, υπενθυμίζει στους οδηγούς και τους χρήστες του οδικού δικτύου ότι η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας.

Στο πλαίσιο αυτό, όταν οδηγούμε θα πρέπει να έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι:

· Αλκοόλ και οδήγηση σκοτώνουν.

· Ζώνη- κράνος και τα παιδιά στα παιδικά καθίσματα σώζουν ζωές.

· Υπερβολική ταχύτητα, παραβίαση προτεραιότητας και σηματοδότη και κινητό κατά την οδήγηση οδηγούν σε σοβαρά τροχαία ατυχήματα.

· Σεβόμαστε τους πεζούς και τα άτομα με αναπηρία.

· Δεν οδηγούμε στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης.


Στο πλαίσιο των ενημερωτικών δράσεων πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων, αστυνομικοί της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, πραγματοποίησαν διανομή σε οδηγούς, έντυπου ενημερωτικού υλικού του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και της Ελληνικής Αστυνομίας, με σχετικές συμβουλές και πληροφορίες για την πρόληψη και αντιμετώπιση των τροχαίων ατυχημάτων, στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα.
Δείτε  το  βίντεο  με  τις  σχετικές  οδηγίες
από τον κ. Βραγγάλα Κων/νο ( Υπαστυνόμος Α¨)
 (πατήστε στο link)

https://www.dropbox.com/sh/wac9j4jqfxnnp7n/AAD8WDJpKBThgXTfaC16cPfla?dl=0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου