Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

Κώστας Βλάσης:Στο "αέρα" από 1/6/2018 1.500 εργαζόμενοι στις Λιγνιτικές Μονάδες Φλώρινας και Μεγαλόπολης

Πρόσφατα, η κυβερνητική πλειοψηφία  των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ,  παρά τις σφοδρές αντιδράσεις,  ψήφισε την πώληση σε ιδιώτες  των Λιγνιτικών...

Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016

Και άλλα 2103 χασισόδεντρα κατάσχεσε η Αστυνομία στην Λακωνία!!!


Μόνο στο διήμερο 26 ως 28 Ιουλίου, οι αστυνομικές υπηρεσίες της Λακωνίας είχαν εντοπίσει άλλες τέσσερις χασισοφυτείες σε περιοχές του Πάρνωνα και του Ταΰγετου και είχαν κατάσχει συνολικά άλλα 1.887 δενδρύλλια

Το ένα πλήγμα μετά το άλλο δέχονται οι χασισοκαλλιεργητές στη Λακωνία, όπου οι δυνάμεις της τοπικής Αστυνομικής Διεύθυνσης με επικεφαλής τον ταξίαρχο Γιώργο Μαρουδά εντόπισαν άλλη μια τεράστια φυτεία με 2.103 δενδρύλλια κάνναβης στη θέση "Παλαιοπαναγιά" της Τουρλίτσας!

Η επιχείρηση της Αστυνομίας ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας σε μια αγροτοδασική έκταση μεταξύ των περιοχών της Σελλασίας και του Καραβά στον δήμο Σπάρτης, αλλά φαίνεται πως έγινε αντιληπτή από τους καλλιεργητές που πρόλαβαν να εξαφανιστούν. Ωστόσο, στο χώρο της χασισοφυτείας κατασχέθηκε εξοπλισμός και αντίσκηνα που είχαν στήσει, τα οποία εστάλησαν στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό δακτυλικών αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού που μπορεί να οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των δραστών.

Μόνο στο διήμερο 26 ως 28 Ιουλίου, οι αστυνομικές υπηρεσίες της Λακωνίας είχαν εντοπίσει άλλες τέσσερις χασισοφυτείες σε περιοχές του Πάρνωνα και του Ταΰγετου και είχαν κατάσχει συνολικά άλλα 1.887 δενδρύλλια.

*** Στο μεταξύ, βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα για τον εντοπισμό των καλλιεργητών της πολυεπίπεδης χασισοφυτείας με τα 450 δενδρύλλια ύψους από ενάμισι ως δυόμισι μέτρων, που εντοπίστηκε σε πέντε ειδικά διαμορφωμένους χώρους μέσα σε χαράδρα δασικής περιοχής κοντά στις πηγές του ποταμού Κερυνίτη, στη θέση Μπαφούσκια του Αιγίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες της Ασφαλείας ανακάλυψαν ευρήματα που αναμένεται να τους οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των δραστών.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου