Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

ΤΕΛΟΣ στα πρόστιμα της ΑΕΠΙ στα καταστήματα!!!

ΑΕΠΙ. Μη μόνιμη η βεβαίωση παραβάσεων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος
Παύση ισχύος της εγκυκλίου, ανακαλείτε έγγραφο προς την ΑΕΠΙ, σχετικά με την επιβολή διοικητικών κυρώσεων στα Καταστήματα Υγειονομικού ενδιαφέροντος (ΚΥΕ) λόγω καταστρατήγησης των διατάξεων του Ν. 2121/1993 (ΦΕΚ 25/Α’/1993).

To σχετικό έγγραφο δημιούργησε πληθώρα προβλημάτων στον κλάδο εστίασης την τελευταία διετία όπου χιλιάδες επαγγελματίες ταλαιπωρήθηκαν με επιβολή άδικων διοικητικών κυρώσεων που τους οδηγούσαν, είτε σε αφαίρεση της άδειας λειτουργία του καταστήματός τους.
Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr μπορείτε να κατεβάσετε την εγκύκλιο.


Παρέμβαση Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την παράταση πυρόπληκτων δανείων. Κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τις επιχειρήσεις της Αρκαδίας
Την κατάταξη των πυρόπληκτων δανείων σε ειδικές συνθήκες και αντίστοιχη παράταση μακράς διαρκείας ζητούν σε επιστολή, ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Μπουντρούκας και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, που απέστειλαν στον Υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού κ. Γ. Σταθάκη, μετά τα σφοδρά καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Αρκαδία, πριν από μερικές ημέρες.

Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr μπορείτε να διαβάσετε την παρέμβαση.


ΑΡΚΑΔΙΑ 2016 – Επιχειρηματική αποστολή εισαγωγέων στην Αρκαδία
Επιχειρηματική αποστολή και B2B, 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου, 2016

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ως μέλος του Δικτύου Enterprise Europe Network –διοργανώνει εισερχόμενη Επιχειρηματική Αποστολή στην Αρκαδία.

Οι Αρκαδικές επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με περίπου 20 εκπροσώπους ξένων επιχειρήσεων, οι οποίες ενδιαφέρονται για τα αρκαδικά προϊόντα και για διεθνή συνεργασία και να συμμετάσχουν σε επιχειρηματικές B2B συναντήσεις και επισκέψεις σε επιχειρήσεις.

Οι επιλεγμένες επιχειρήσεις της Αρκαδίας θα έχουν προκαθορισμένα ραντεβού με τους ξένους πιθανούς συνεργάτες πριν από την εκδήλωση.

Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες.


Ξεπέρασαν τον στόχο τα φορολογικά έσοδα τον Ιούνιο
Σημαντική αύξηση σε σχέση με πέρυσι αλλά και υπέρβαση από τον στόχο του προϋπολογισμού παρουσίασαν τα καθαρά φορολογικά έσοδα τον Ιούνιο. Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεση της η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, τον Ιούνιο τα καθαρά φορολογικά έσοδα σημείωσαν αύξηση 32,9% σε σχέση με πέρυσι και ανήλθαν σε 3,74 δισ. ευρώ παρουσιάζοντας υπέρβαση 1,33% έναντι του στόχου που έχει τεθεί στον προϋπολογισμό. Το εξάμηνο Ιανουάριος – Ιούνιος 2016 η αύξηση των εσόδων σε σχέση πέρυσι ήταν 6,5%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου