Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

Μεγαλόπολη: 2 ταινίες γιαυτό το Π/Σ/Κ στο Δημοτικό Κινηματογράφο

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/3,  ΣΑΒΒΑΤΟ 17/3,  ΚΥΡΙΑΚΗ 18/3  ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ: ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΟΣ  ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 5:00μ.μ. Υπόθεση:   Ο Φερδινάνδ...

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016

Ξεκίνησαν οι εκτιμήσεις ζημιών ανέφερε ο Μ. Μπόλαρης από την Μεγαλόπολη

Την Μεγαλόπολη επισκέφθηκε, την Πέμπτη (7/7/2016), ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάρκος Μπόλαρης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, είχε συζήτηση - σύσκεψη με τους υπευθύνους της Δημοτικής Αρχής, με αφορμή τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην περιοχή, μετά και τις ζημιές που έφερε η πρόσφατη κακοκαιρία.

Για το πρόβλημα που είχε προκύψει με τους εκτιμητές του ΕΛΓΑ, τόνισε ότι λύθηκε και πλέον προχωρούν οι εκτιμήσεις των ζημιών.

Ακόμη, ο υπουργός εξήγησε ότι η διαδικασία του ΕΛΓΑ για τις αποζημιώσεις από πλημμύρες και χαλάζι είναι πιο απλή σε σχέση με τις διαδικασίες που ακολουθούνται για αποζημιώσεις από φωτιές, ενώ ανέφερε ότι χρειάζεται μια εθνική πολιτική για το νερό, ιδιαίτερα τώρα που φαίνεται να μπαίνουμε σε μια εποχή κλιματικής αλλαγής.

Στη σύσκεψη ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης, Διονύσης Παπαδόπουλος, τόνισε ότι είναι η τρίτη κυβερνητική επίσκεψη στην περιοχή, μετά τη θεομηνία. «Ενώ στην Τεγέα έχουν ζημιές κυρίως στην αγροτική παραγωγή, στη Μεγαλόπολη έχουμε ζημιές στον αστικό ιστό.
Έχουμε πλημμυρισμένες οικείες, κατά ένα μεγάλο μέρος υπόγεια, αλλά και ισόγεια, καθώς και καταστήματα» είπε ο Δήμαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου