Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

49χρονος υπάλληλος έβαλε τη φωτιά στα γραφεία της Περιφέρειας στην Αργολίδα!


Σε βάρος του 49χρονου υπαλλήλου της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της περιφερειακής ενότητας Αργολίδας διεξαγόταν έρευνα από στελέχη της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων για την χορήγηση διπλωμάτων οδήγησης με πλαστά πιστοποιητικά, έναντι αμοιβής.

Στις 29 Ιουνίου 2016, στο 3ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής οδού Ναυπλίου-Νέας Κίου, όπου βρίσκεται το κτίριο της δημόσιας υπηρεσίας, ξέσπασε πυρκαγιά στο... γραφείο του ελεγχόμενου υπαλλήλου και σε κάποια άλλα, με αποτέλεσμα εκτεταμένες φθορές στο εσωτερικό τους. Μετά από έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Άργους συνελήφθησαν ο 49χρονος υπάλληλος και δύο ακόμη άτομα 22 και 19 χρόνων, οι οποίοι ευθύνονται για τον εμπρησμό. Ο Ανακριτής Ναυπλίου είχε εκδόσει εντάλματα σύλληψης για εμπρησμό από πρόθεση και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.

Όπως προέκυψε από την έρευνα οι δύο νεαροί τα ξημερώματα της 29ης Ιουνίου, μετά από συνεννόηση με τον 49χρονο, ο οποίος τους υποσχέθηκε χρήματα, πήγαν στο κτίριο της Διεύθυνσης Μεταφορών Αργολίδας, παραβίασαν παράθυρα των γραφείων και πέρασαν στο εσωτερικό τους. Περιέλουσαν τους χώρους με εύφλεκτο υγρό, τοποθέτησαν φιαλίδια προπανίου και προκάλεσαν πυρκαγιά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ο οποίος τους παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Ναυπλίου. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Τμήμα Ασφαλείας Άργους, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου