Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

ΑΕΜ ΠΟΛΥΒΙΟΣ: εκλογοαπολογιστική συνέλευση Πέμπτη 23 Ιουνίου



Η «ΑΕΜ Ο ΠΟΛΥΒΙΟΣ» προχωράει σε εκλογοαπολογιστική συνέλευση την Πέμπτη 23 Ιουνίου και ώρα 19:00. μετά από μία ακόμα αγωνιστική χρονιά στην 24χρονη πορεία της .

Φέτος συμμετείχαμε στα πρωταθλήματα παίδων , εφήβων και ανδρών . Ακόμα λάβαμε μέρος στο πρωταθλήματα μίνι μετά από τρία χρόνια , γεγονός που δείχνει την αποδοτική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής.
 Και φέτος ο σύλλογος μας ήταν ο μοναδικός που παρείχε δωρεάν συμμετοχή στα τμήματα υποδομής (ακαδημία και μίνι) , γιατί πιστεύουμε ότι πρέπει σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες να στηριχθούν οι συμπολίτες μας και να αθληθούν απρόσκοπτα οι νέοι της πόλης μας . Φέτος για πρώτη φορά στο τέλος κάθε προπόνησης ο σύλλογος παρείχε χυμούς φρούτα ή κρουασάν στους αθλητές των ακαδημιών.

Επίσης ο σύλλογος φέτος ασφάλισε 20 είκοσι αθλητές του ανδρικού και του εφηβικού τμήματος για την κάλυψη πιθανόν τραυματισμών. Να σημειωθεί ότι η ομάδα μας ήταν η μοναδική στην πόλη που προχώρησε σε μια τέτοια ενέργεια. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε του χορηγούς μας που μας στήριξαν :

Πολυχώρος Αρέθουσα Π. Πανταζόπουλος
Νάκος καφέ
Moncafe
Κομμωτήριο Γ. Γιαννακούρας
Ελαστικά Μπαλίκος
Quatro stagionni
Ασφάλειες Καραγιάννη
Καφέ Μπυραρία Daltons
Παπούτσι από τον τόπο σου
Ασφάλειες Σταυρινούδης
Wish café
Verde café
ΑΒ Βασιλόπουλος

Επίσης ευχαριστούμε τις διευθύνσεις του Ορυχείου Μεγαλόπολης και του Ά ΑΗΣ

ΤΟ ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου