Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

Μεγαλόπολη Τετάρτη 23 Μαΐου : ενημέρωση για την πρόληψη του καρκίνου

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ημερίδα ενημέρωσης για την πρόληψη του καρκίνου Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 ώρα 7 - 9 το απόγευμα στο Πνευματικό...

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

Μείωση των διοδίων στον Λεύκτρο - Σπάρτη ζητούν οι Λάκωνες

Την επανεξέταση του θέματος των διοδίων με τη μείωση της τιμής τους, ζητεί το Επιμελητήριο Λακωνίας στο νέο αυτοκινητόδρομο Λεύκτρο - Σπάρτη, ώστε «να καταστεί πρώτη επιλογή, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη της οικονομίας στο νομό μας».


Με έγγραφό του προς το "Μορέα" και το υπουργείο Υποδομών, αφού τονίζει ότι με το νέο οδικό τμήμα θα δοθεί η δυνατότητα στη Λακωνία να αναπτυχθεί εμπορικά και τουριστικά, αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Διαφαίνεται ελάχιστη η χρήση των νέων αυτών οδικών υποδομών, λόγω του υψηλού κόστους των διοδίων. Οι οδηγοί, προκειμένου να κάνουν χρήση του νέου αυτοκινητόδρομου, καταβάλλουν δύο επιπλέον διόδια (Μεγαλόπολης και Πετρίνας) συνολικού κόστους 4,75 ευρώ για απλή μετάβαση. Σε συνδυασμό με τα υφιστάμενα διόδια προς Αθήνα αλλά και λαμβάνοντας υπόψη ότι η κατανάλωση της βενζίνης αυξάνεται λόγω περισσότερων χιλιομέτρων, ο νέος αυτοκινητόδρομος δεν αποτελεί την αναμενόμενη επιλογή, αφήνοντας τη Λακωνία και πάλι απόμακρη από σημαντικές πόλεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου