Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

ΤΕΡΝΑ - Παλαιόχουνη: απαγορευτικό εργασιών στις μισές εκτάσεις του έργου!!!!

«Ολοκληρωμένη διαχείριση των  απορριμμάτων Πελοποννήσου  με ΣΔΙΤ» στην Αρκαδία: «Έργο» θεμελιωμένο σε απάτες π ου τις ξεπλένουν  ...

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016

ΠΛΕΓΜΑ & ΓΛΥΚΕΡΙΑ "ΑΣΤΕΙΑ ΟΝΕΙΡΑ" Νέο τραγούδι

ΠΛΕΓΜΑ & ΓΛΥΚΕΡΙΑ
"ΑΣΤΕΙΑ ΟΝΕΙΡΑ"


Η Καλλιτεχνική Κολεκτίβα ΠΛΕΓΜΑ κέρδισε πρόσφατα τις καρδιές των ακροατών με το νέο single με τίτλο "Αστεία Όνειρα" που ερμηνεύει μοναδικά η αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια Γλυκερία!

Το νέο τραγούδι οπτικοποιείται μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Θάνου Λαΐτσα, μεσκηνές από την παράσταση «Ως Την Άκρη Της Κλωστής» της καλλιτεχνικής κολεκτίβας Πλέγμα. Παίζουν οι ηθοποιοί Γιώργος Κισσανδράκης & Νάντια Μαργαρίτη.

Το τραγούδι "Αστεία Όνειρα" εμπεριέχεται στο πρώτο ολοκληρωμένο album τηςκαλλιτεχνικής κολεκτίβας Πλέγμα και κυκλοφορεί από την Panik Platinum Records και τον εκδοτικό οίκο Έναστρον μαζί με το διήγημα "Ως την άκρη της κλωστής", όλα σε κείμενα, μουσική και στίχους του ταλαντούχου Παντελή Κυραμαργιού .

Η ομώνυμη μουσικοθεατρική παράσταση που μας οδηγεί "Ως Την Άκρη Της Κλωστής", παρουσιάζεται με μεγάλη επιτυχία στον Πολυχώρο "Αθηναΐς", με τελευταίαπρογραμματισμένη παράσταση για αυτή την σεζόν, αυτή την Κυριακή 22 Μαΐου. 

Απολαμβάνουμε το ολοκαίνουργιο βίντεο της καλλιτεχνικής κολεκτίβας Πλέγμα με την Γλυκερία «Αστεία Όνειρα»!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου