Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

Μεγαλόπολη και Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης: Η διαβούλευση ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ όπως ακριβώς αναγγέλθηκε!!! με όλους τους αναφερόμενους και τον υπουργό!!!

της Γεωργίας Δημητρακοπούλου Αναρτήθηκε πολύ ενδιαφέρον σχόλιο αναγνώστη στο blog μας στο άρθρο μας (δείε ΕΔΩ) Μεγαλόπολη: επεισοδιακ...

Τρίτη, 12 Απριλίου 2016

Δήμος Μεγαλόπολης: ζητούνται οικογένειες για φιλοξενία μικρών κουταβιώνΟικογένειες που αγαπούν τα ζώα συντροφιάς και δέχονται να φιλοξενήσουν για λίγους μήνες κουτάβια που έχουν προκύψει από γέννες αδέσποτων σκύλων η από εγκατάλειψη ασυνείδητων ιδιοκτητών δεσποζόμενων σκύλων, αναζητούν ο Δήμος Μεγαλόπολης και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ζωόφιλης Δράσης «Η Αγκαλιά».

Η διαδικασία της φιλοξενίας εντάσσεται στο πρόγραμμα διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.
Τα κουταβάκια πρέπει να φιλοξενηθούν μέχρι την ηλικία των έξι μηνών, οπότε και θα είναι ώριμα να ενταχθούν στο πρόγραμμα των στειρώσεων όπου πραγματοποιείται εδώ και δύο χρόνια από τον Δήμο.

Η διάρκεια της φιλοξενίας τους θα ποικίλει από 1 έως και 5 μήνες, ανάλογα με την ηλικία του ζώου. Καθένα από αυτά, θα συνοδεύεται από την ανάλογη ποσότητα ξηράς τροφής, κατάλληλης για κουτάβια. Διευκρινίζεται πως οι εθελοντές που θα φιλοξενήσουν τα ζώα αυτά, σε καμία περίπτωση δεν αναλαμβάνουν την υποχρέωση της υιοθεσίας τους.
 Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του Δήμου Μεγαλόπολης. στα τηλέφωνα 27913-60200 (κέντρο), 60230, 60231, και στο fax 27913-60213.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου