Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Από Κυπαρισσία η Παλιά Πόλη, Καλή Ανάσταση


Αγαπητοί μας φίλοι, εύχομαι και ελπίζω να είσθε όλοι καλά!

Μετά από καιρό και με την ευκαιρία των γιορτών του Πάσχα επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε.
Αρχικά θέλουμε να σας ευχηθούμε Καλή Ανάσταση και να περάσετε καλά με τους αγαπημένους σας.

Θυμίζω, επίσης, και για τους μη Κυπαρίσσιους φίλους μας ότι το Πάσχα είναι ιδιαίτερο και πολύ όμορφο στην Κυπαρισσία και ιδιαίτερα στην Παλιά Πόλη. Συναισθηματικό και με μνήμες από τα παλιά χρόνια. Χαρείτε ιδιαίτερα τον Επιτάφιο στην Παλιά Πόλη, είναι μοναδικός.

Καλωσορίζουμε ακόμα 6 νέους υποστηρικτές τους οποίους μπορείτε να δείτε στην λίστα των υποστηρικτών μας. www.kyparissiaoldtown.gr

Ξεναγήσεις.
Μετά τις 4 ξεναγήσεις που κάναμε το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2015, το πρώτο 3μηνο του 2016 ξενάγησα-προσωπικά εγώ πάλι - δύο ομάδες εκδρομέων στην Παλιά Πόλη, η μία ήταν από το ταξιδιωτικό γραφείο Timothy’s Family και η άλλη ήταν η Ελληνική ομάδα του The International Molinological Society (TIMS), καλεσμένη του Παλιού Νερόμυλου. Η TIMS είναι η διεθνής εταιρεία (με μέλη σε 36 χώρες) που καταγράφει και ερευνά τους μύλους κάθε είδους σε όλο τον κόσμο.

Επίσης, το Σάββατο 12 Μαρτίου, στα πλαίσια του επιλεκτικού μαθήματος Φιλαναγνωσία και καλεσμένη του εμπνευσμένου καθηγητή Γιώργου Τσάλτα, παρουσίασα στους μαθητές του Γυμνασίου Κυπαρισσίας το βιβλίο μου «Κυπαρισσία, με αφορμή την ιστορία» και κυρίως την ιστορία της Κυπαρισσίας. Με την ευκαιρία- και των γιορτών που έρχονται-σας θυμίζω ότι το βιβλίο αποτελεί και μια ωραία επιλογή δώρου για Κυπαρίσσιους και μη.

Καλή Ανάσταση!
Τζίμα Ιμιρζιάδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου