Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Μεγαλόπολη: "τραγική η πορεία τούτης της πόλης"



Κυρια Δημητρακοπουλου,
Το ερωτημα για τη μετα-λιγνιτικη περιοδο παραμενει και γινεται ολοενα και πιο επιτακτικη η απαντηση απο τους αρμοδιους αλλα και την κοινωνια ολακερη:
 ειμαστε πια σε αυτη την εποχη
Οι αριθμοι ειναι αμειλικτοι... 

Μολις τρια εκατομμυρια εξακοσιες χιλιαδες ευρω (3.600.000€) ηταν οι επενδυσεις στο ΛΚ Μεγαλοπολης για το ετος 2015, συμφωνα με την Ετησια Εκθεση για το συγκεκριμενο ετος που εχει δημοσιευθει στην ιστοσελιδα της Επιχειρησης...(σελ.10).
Αυτο σημαινει οτι μειωθηκαν περιπου κατα 100% σε σχεση με το 2014. 

Συγκριτικα, στο Λιγνιτικο Κεντρο Δυτικης Μακεδονιας οι επενδυσεις για το 2015 ηταν της ταξης των 120 εκατ.€, απο 97 εκατ. το 2014.

Ας κοιταξουν οι αρμοδιοι λιγο περισσοτερο αυτη την τραγικη πορεια και μη κοιτουν τη συνδετηρια. 
Αλλωστε, αυτος ο δρομος περισσοτερο ως εξοδος των ντοπιων θα λειτουργησει, παρα ως εισοδος ξενων προς τη Μεγαλοπολη...
Αν καποιος δρομος αξιζε να γινει ηταν αυτος της Ολυμπιας-Καρυταινας-Μεγαλοπολης, αλλα τον "εφαγαν" καποιοι ανεγκεφαλοι...

1 σχόλιο:

  1. Έρχονται δίσεκτοι καιροί για τη Μεγαλόπολη κι όποιος δεν το βλέπει αυτό, μετά θα κλαίει με μαύρο δάκρυ. Τα νέα παιδιά της περιοχής είναι άνεργα και κοιτάνε να βολευτούνε με τα 8μηνα της ΔΕΗ κι αυτά αν... Τραγικές οι συνθήκες και στα χωριά μας που έχουν εγκαταλειφθεί στη μοίρα τους. Η Δημοτική Αρχή είναι στον κόσμο της, τι την νοιάζει, αυτοί τον μισθό τους τον παίρνουν βρέξει - χιονίσει κι έχουν βολέψει και μερικούς της παρεούλας τους. Όλα μία ωραία ατμόσφαιρα και να τους χαιρόμαστε. ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ, ανόητοι και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή