Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΣΥΡΙΖΑ Μεγαλόπολης: θέσεις για ΣΔΙΤ (διαχείριση απορριμμάτων)



Διαφωνούμε με τη συζητούμενη από την Κυβέρνηση τροποποίηση των όρων της σύμβασης για την ολοκληρωμένη διαχείριση των αστικών αποβλήτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου από την ΤΕΡΝΑ αλλά και με οποιαδήποτε τέτοια σύμβαση για λόγους, ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ αλλά και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ δηλαδή βαθύτατα ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

ΕΜΜΕΝΟΥΜΕ στην αναθεώρηση του ΠΕΣΔΑ Πελοποννήσου και την ολοκλήρωση από τους Δήμους, των Τοπικών Σχεδίων Διαχείρισης Αποβλήτων χωρίς σε αυτά να υπάρχουν κενά που αφορούν στην τελική διαχείριση υπολοιμάτων, διασφαλίζοντας τις αρχές του πρόσφατα εγκεκριμένου ΕΣΔΑ και στην περιφέρειά μας, οι οποίες είναι σχετικές με την αποκεντρωμένη, περιβαλλοντικά συμβατή και οικονομικά συμφέρουσα διαχείριση των απορριμμάτων το Δημόσιο έλεγχό της με τη συμμετοχή της κοινωνίας και της επιστροφής των οφελών σε αυτή.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ συμπαρατασσόμενοι με τους συμπολίτες μας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, παράλληλα με την αποτροπή της εξωραϊσμένης σύμβασης ΤΕΡΝΑ, την υλοποίηση της εναλλακτικής πρότασης έτσι όπως το κόμμα μας έχει προτείνει.

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ απόλυτα με την στάση των βουλευτών του κόμματός μας στην Περιφέρειας Πελοποννήσου καθώς και με κάθε πρωτοβουλία που στοχεύει στην ανατροπή της επιχειρούμενης αλλοίωσης των προεκλογικών μας εξαγγελιών.



Μεγαλόπολη 16.3.2016
Εκ του συντονιστικού 
Ο. Μ. Μεγαλόπολης

2 σχόλια:

  1. Δηλαδη με λιγα λογια παλι ο ΣΥΡΙΖΑ μας καλει σε αντίσταση εναντια στις αποφασεις του ΣΥΡΙΖΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘ ΥΛΝ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΙΟΛΗΣ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΗΡΒΑΖΕΙ... ΟΙ ΔΕ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΕΣ ΓΕΝΙΚΑΙ ΚΑΘΕΥΔΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή