Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Αστυνομικό Δελτίο: Παράνομος τζόγος, κλοπές και ναρκωτικά σε Κορινθία και Μεσσηνία - Απάτη και θάνατος από παράσυρση πεζού στη Λακωνία

Συνελήφθησαν επτά (7) άτομα για παράνομα τυχερά παιχνίδια στην Κορινθία

Κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές

Οι έλεγχοι αποσκοπούν στην καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου»


Στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, χθες (30.12.2015) το μεσημέρι και το βράδυ, αντίστοιχα, στο Κιάτο Κορινθίας, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου και του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, συνολικά επτά (7) άτομα, όλοι τους για παράνομα τυχερά παιχνίδια.
Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα – επιχείρηση αναψυχής καθώς και προσφοράς κατά κύριο λόγο οινοπνευματοδών ποτών, ιδιοκτησίας 47χρονου ημεδαπού και με προσωρινά υπεύθυνη 41χρονη ημεδαπή, όπου διαπιστώθηκε να έχουν εγκαταστήσει και να λειτουργούν ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με το παράνομο τυχερό παιχνίδι «Φρουτάκια», τη διεξαγωγή του οποίου είχαν επιτρέψει σε 59χρονο ημεδαπό.
Κατά τον έλεγχο κατασχέθηκαν δύο (2) ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το βράδυ, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα, παροχής υπηρεσιών διαδικτύου - καφετέρια, όπου κατελήφθη 51χρονη ημεδαπή, ως προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, να έχει εγκαταστήσει και να λειτουργεί ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με το παράνομο τυχερό παιχνίδι «Φρουτάκια», τη διεξαγωγή του οποίου είχε επιτρέψει σε δύο (2) ημεδαπούς ηλικίας 55 και 57 ετών, αντίστοιχα και σε ένα (1) 29χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας.

Κατά τον έλεγχο κατασχέθηκαν τέσσερις (4) ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει ακόμη ένα (1) 29χρονο ημεδαπό, ο οποίος αναζητείται.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

--------------------------------

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για διενέργεια παράνομου τυχερού παιχνιδιού στην Μεσσηνία

Κατασχέθηκαν παιγνιόχαρτα (τράπουλα), μάρκες και χρήματα

Οι έλεγχοι αποσκοπούν στην καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου»


Στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, χθες (30.12.2015) το βράδυ, στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γαργαλιάνων, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας από 42, 58 και 62 ετών, αντίστοιχα, για διενέργεια παράνομου τυχερού παιχνιδιού.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γαργαλιάνων, πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα - καφενείο, ιδιοκτησίας του 62χρονου, όπου διαπιστώθηκε να έχει επιτρέψει στους υπόλοιπους, σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, τη διεξαγωγή του παράνομου τυχερού παιχνιδιού «πόκερ», συμμετέχοντας και ο ίδιος.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, παιγνιόχαρτα (τράπουλα), μάρκες και το χρηματικό ποσό των -1.100- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια παράνομων παιχνιδιών.


Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

--------------------------------

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
από 17.00 ώρα της 30.12.2015 έως 09.00 ώρα της 31.12.2015


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, χθες (30.12.2015) το απόγευμα, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, μία (1) 29χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Ουκρανίας, γιατί όπως προέκυψε, λίγο νωρίτερα αφαίρεσε από υπεραγορά τροφίμων, προϊόντα.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν, χθες (30.12.2015) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 21 ετών, γιατί κατείχαν μικροποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου. 


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, χθες (30.12.2015) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, ένας (1) 24χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -7,7- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας. 


-------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
[Δ.Α. ΛΑΚΩΝΙΑΣ]
Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα:
Ενεργείται προανάκριση
30-12-2015/10:05
1,5η χ/θ Επ. Ο. Σκάλας - Γερακίου
Ι.Χ.Φ. αυτ-το, που οδηγούσε 51χρονος, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα, 81χρονο πεζό.
-----------------------------

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
από 09.00 ώρα της 30.12.2015 έως 17.00 ώρα της 30.12.2015


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης
Συνελήφθη, σήμερα (30.12.2015) το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας (1) 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Αθηνών, για διακεκριμένη κλοπή και κοινής ειρήνης.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εξιχνίαση μίας (1) υπόθεσης απάτης
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, μία (1) υπόθεση απάτης σε βάρος ημεδαπής, η οποία είχε γίνει την 22.12.2015, στην Κόρινθο Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) 18χρονου ημεδαπού, για απάτη, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν (1) άγνωστο συνεργό του.

Παράσυρση πεζού με θανάσιμο τραυματισμό
Σήμερα (30.12.2015) το πρωί, στο 1,5 χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Σκάλας - Γερακίου, Ι.Χ. φορτηγό όχημα, που οδηγούσε 51χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 81χρονο ημεδαπό, πεζό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου