Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Δήμος Τρίπολης: Κλειστό το γήπεδο Φιλικών από 21-12-15 έως 04-01-2016 - Χριστουγεννιάτικη παιχνιδοαγορά - Στις 24 Δεκ τα κάλαντα στο Δήμαρχο


Ο υπεύθυνος του γηπέδου περιοχής Φιλικών Τρίπολης κ. Μπακέας Κωνσταντίνος, ενημερώνει το κοινό ότι οι εγκαταστάσεις θα παραμείνουν κλειστές από 21-12-2015 μέχρι 04-01-2016, λόγω διακοπής διεξαγωγής παιχνιδιών για τις γιορτές.

Σας εύχεται Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα και με το καλό να υποδεχθούμε το Νέο έτος.

------------------------

Η Χριστουγεννιάτικη Παιχνιδοαγορά της Πλατείας Άρεως, στην Τρίπολη, είναι γεγονός.

Σε ένα ιδιαίτερο, ξεχωριστό και γιορτινό περιβάλλον, μπορούν μικροί και μεγάλοι να περάσουν ευχάριστες και χαρούμενες στιγμές.

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00, ο Δήμαρχος Τρίπολης θα παραβρεθεί στα εγκαίνια του χώρου, όπου εκεί περιμένουν πολλές εκπλήξεις τους παρευρισκόμενους

-----------------------------

Τις Άγιες αυτές ημέρες ως είθισται, ο Δήμαρχος Τρίπολης υποδέχεται τους φορείς αλλά και τους πολίτες στο γραφείο του, στο Παλαιό Δημαρχείο, για να ακούσει τα Κάλαντα.

Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων, ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παυλής θα βρίσκεται στο γραφείο τού Παλαιού Δημαρχείου (Εθνικής Αντιστάσης & Δαρειώτου), από τις 9.30 μέχρι τις 12.00 όπου θα υποδεχτεί φορείς και πολίτες που επιθυμήσουν να πουν τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα και να ανταλλάξουν ευχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου