Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Ηλίας Κασιδιάρης για παράνομα θαλασσοδάνεια κομμάτων: “Να διωχθούν άμεσα πολιτικοί και τραπεζίτες”

Το μέγα σκάνδαλο της συγκάλυψης πολιτικών και τραπεζιτών που χορήγησαν εκατοντάδες εκατομμύρια στα κόμματα έφερε στη βουλή σήμερα η Χρυσή Αυγή.

Απαιτήσαμε την παύση της συγκάλυψης των εγκληματιών που διέπραξαν κακουργηματική απιστία σε βάρος του Δημοσίου σύμφωνα με την εμπεριστατωμένη έρευνα των οικονομικών εισαγγελέων Πεπόνη και Μουζακίτη.

Παρ' ότι τα στοιχεία σε βάρος πολιτικών προσώπων από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ είναι αδιάσειστα, η ελεεινή συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου είχε φροντίσει να φτιάξει ειδικό νόμο για την ασυλία των εν λόγω εγκληματιών.

Ο υπουργός κατά της διαφθοράς κος Παπαγγελόπουλος (που δεν προέρχεται από τον Σύριζα) απεδέχθη τα λεγόμενα του εκπροσώπου Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου και δήλωσε πως υπήρξαν πολιτικές παρεμβάσεις σε βάρος των οικονομικών εισαγγελέων, φωτογραφίζοντας τα βρώμικα κυκλώματα Σαμαρά.

Ο βουλευτής μας απαίτησε εκτός των άλλων άμεσες παρεμβάσεις για την καταπολέμηση της διαφθοράς και την κατάργηση του εκτρωματικού νόμου περί ευθύνης υπουργών που καλύπτει όλους τους εγκληματίες πολιτικούς από την περίοδο Τσοχατζόπουλου μέχρι το πρόσφατο σκάνδαλο Φλαμπουράρη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-kasidiarhs-gia-paranoma-thalassodaneia-kommatwn-na-diwchthoun-amesa-p#ixzz3sghCHNs4

4 σχόλια:

  1. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...29 Νοεμβρίου 2015 στις 9:53 μ.μ.

    Αξίζει να αναφέρετε οτί σήμερα έχει τα γενέθλιά του ο Ηλίας!!! ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγαλε άλλο εθνικιστής αλλο ναζιστής ,για ξεμπλεξου λιγο.

      Διαγραφή
    2. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...9 Δεκεμβρίου 2015 στις 10:23 μ.μ.

      Το ξέρω οτί είναι άλλο!!! Τι μου το λες!!!

      Διαγραφή
    3. ΓΙΑΥΤΟ ΕΔΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΥΛΙ https://www.youtube.com/watch?v=-41bGJBTkjg

      http://www.gazzetta.gr/politiki/article/325997-kasidiaris-eksymnei-xitler

      Διαγραφή