Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Θανάσης Κουτρής: Επί ένα μήνα συνεχίζεται η διαρροή νερού στο Λύκαιο λόγω βλάβης

Θανάσης Κουτρής , για Λύκαιο Μεγαλόπολης

Επί ένα μήνα συνεχίζεται 
η διαρροή νερού στο Λύκαιο 
λόγω βλάβης!

· Ο Δήμος Μεγαλόπολης, η ηγεσία και η Τεχνική Υπηρεσία του, έχει ειδοποιηθεί από τις 8 Νοεμβρίου 2015 από τον εκπρόσωπο της Τοπικής Κοινότητας Λυκαίου κατ’ επανάληψη, ότι υπάρχει (από ημέρες) διαρροή νερού λόγω βλάβης στο εσωτερικό δίκτυο Λυκαίου στην είσοδο του χωριού (από Λυκόσουρα), στον κεντρικό δρόμο και αναβλύζει το νερό από την άσφαλτο, το οποίο διαπίστωσε κατόπιν και ο υδραυλικός του Δήμου.

· Υποσχέθηκε ο κ. Δήμαρχος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος ότι θα στείλουν άμεσα μηχάνημα «τσάπα» και το συνεργείο ύδρευσης για να επισκευάσουν τη βλάβη.

· Μέχρι σήμερα δεν έστειλαν τίποτα, ενώ πήγε η τσάπα στην διπλανή Τ.Κ. Καστανοχωρίου για παρόμοια βλάβη από 16 έως 21 Νοεμβρίου 2015, όπου αφού τελείωσε συγκεκριμένη εργασία και βρισκόταν δίπλα στα 3χλμ., την έδιωξαν για Μεγαλόπολη και τώρα για να έρθει στο Λύκαιο απαιτείται διπλάσιος χρόνος και διπλάσια έξοδα.

· Η διαρροή νερού συνεχίζεται, ανά πάσα στιγμή μπορεί να σπάσει τελείως ο αγωγός, να μείνει το χωριό χωρίς νερό και να βουλιάξει ο δρόμος!

· Ο Δήμος Μεγαλόπολης πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του.


1 σχόλιο:

  1. Πάντα εύστοχες οι παρατηρήσεις και οι τοποθετήσεις σας. Απορώ πως σε τέτοιας ζωτικής σημασίας θέματα , που μπορεί να επηρεάσουν γενικότερες καταστάσεις για ολόκληρο τον Ελληνισμό γιατί κοιμάται η δημοτική αρχή και ο δημαρχεύων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή