Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Σύλλογος Ζώνης Αρκαδίας: Τα νέα του Συλλόγου μας

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

[#] Την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015 έγινε στην Ζώνη Θεία Λειτουργία για να τιμήσουμε τον πολιούχο του χωριού μας Άγιο Δημήτριο. Προσφέρθηκαν άρτοι και γλυκά από τον Σύλλογό μας και άλλους συγχωριανούς μας. Ο Σύλλογος προσέφερε επίσης μεζέδες και βραστή προβατίνα στο σχολείο στ’ Αλώνια, όπου πολλοί συγχωριανοί και φίλοι μας τίμησαν με την παρουσία τους. Εκεί βρήκαμε την ευκαιρία να διασκεδάσουμε και να έρθουμε πιο κοντά. Στην εκδήλωση διαθέσαμε και το Ημερολόγιο του Συλλόγου μας για το 2016. Όλοι ενίσχυσαν τις προσπάθειές μας αφού πολύ πρόθυμα αγόρασαν το Ημερολόγιο και αρκετούς λαχνούς από την λαχειοφόρο μας. Τους ευχαριστούμε όλους και τους ευχόμαστε και του χρόνου με υγεία. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας Τάκης Παπαδημητρίου στην ομιλία του τόνισε ιδιαίτερα τη σημασία της συμμετοχής όλων (μελών και μη) στις δραστηριότητές μας, γιατί όλοι μαζί πετυχαίνουμε περισσότερα.



[#] Το Ημερολόγιό μας για το 2016 έχει σαν θέμα τη φύση και τη διατροφή της Ζώνης. Έγινε προσπάθεια να προβληθούν κάποια φυτά του χωριού που τα περισσότερα σχετίζονται με τη διατροφή των κατοίκων. Ευχαριστούμε όλους για την θερμή υποδοχή και κυρίως τους 18 χορηγούς μας, που με την πολύτιμη βοήθειά τους μας στήριξαν. Είναι όλοι επαγγελματίες συγχωριανοί και φίλοι μας.

[#] Έγινε η πρώτη φάση αποκατάστασης του 3ου Κοινοτικού Πηγαδιού το οποίο χρηματοδοτεί ο Σύλλογός μας.

[#] Μέλη από την εθελοντική ομάδα του Συλλόγου μας φύτεψαν εποχικά φυτά (χρυσάνθεμα και κυκλάμινα) στον προαύλιο χώρο του κτιρίου του Συλλόγου στ’ Αλώνια, ενόψει της εορτής του Αγίου Δημητρίου και της εκδήλωσής μας.

[#] Εθελοντές μέλη του Συλλόγου μας, έβαψαν το εικονοστάσι του Αγίου Νικολάου εν Βουνένοις.

[#] Η Παναγιώτα Τσίχλη και ο Γιώργος Πρωτούλης έφεραν στον κόσμο ένα χαριτωμένο κοριτσάκι. Ευχόμαστε στους ευτυχισμένους γονείς και στους τυχερούς παππούδες να το καμαρώνουν και να είναι καλότυχο.

[#] Στις 30 Οκτωβρίου 2015 απεβίωσε η Κανέλα Αργυροπούλου, η μακροβιότερη γυναίκα του χωριού μας αφού έφτασε στην ηλικία των 105 ετών, που γνώρισε και τρισέγγονο. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους συγγενείς της και κυρίως στο γιο της Θανάση και στη γυναίκα του Μαρία, που με αγάπη την φρόντισαν για πολλά χρόνια που ήταν κατάκοιτη.

[#] Στις 22 Νοεμβρίου 2015 θα γίνει το ετήσιο Μνημόσυνο της Πότας Τσιαβλή στην εκκλησία του χωριού μας.

[#] Ο καιρός στο χωριό μας έχει ψυχράνει αρκετά γι’ αυτό τα τζάκια έχουν φουντώσει. Όλοι ετοιμάζονται για τον χειμώνα, που ευχόμαστε σε όλους να είναι  ελαφρύς, με υγεία.

Ο Πρόεδρος                                               Η  Γραμματέας


Παναγιώτης Παπαδημητρίου                     Μαρία Λαγούδη – Καλόμαλου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου