Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Δήμος Ν. Κυνουρίας: Διαγωνισμός για την σήμανση διαδρομών

O Δήμος Νότιας Κυνουρίας προκήρυξε ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου της υπηρεσίας «Οργάνωση διαδρομών σε σημεία ενδιαφέροντος του Δήμου Νότιας Κυνουρίας – Σχεδιασμός και υποδομές σήμανσης», προϋπολογισμού 86.100 ευρώ ΦΠΑ.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος. Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών ορίσθηκε η Δευτέρα 2 Νοεμβρίου ενώ ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί τη Παρασκευή 6 Νοεμβρίου.

Αντικείμενο του έργου είναι ο σχεδιασμός και η οργάνωση διαδρομών ερμηνείας εντός των Δημοτικών Διαμερισμάτων Λεωνιδίου και Πλάκας, μέσω της παραγωγής και εγκατάστασης κατάλληλων πινακίδων σήμανσης.

Οι πινακίδες θα πρέπει να κατασκευαστούν από ανθεκτικά υλικά και να αποφευχθεί η χρήση φωσφοριζόντων, στιλπνών, ανακλώντων χρωμάτων ή φωτεινών επιγραφών.

Οι πληροφορίες που θα περιέχουν οι πινακίδες θα δίνονται στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα. Ενδείκνυται η χρήση συμβόλων (όπου είναι δυνατό) για την αντικατάσταση της λεκτικής πληροφορίας, ώστε να είναι δυνατή η ενημέρωση όλων των επισκεπτών. Για τις πινακίδες που θα τοποθετηθούν εντός προστατευόμενων περιοχών της φύσης, θα πρέπει να κατασκευάζονται όσον αφορά το σκελετό, υποχρεωτικά από ξύλο. Κατά περίπτωση μια πινακίδα μπορεί να στηρίζεται σε φυσικό στοιχείο (πχ. βράχο) ή στοιχείο υφιστάμενης υποδομής (πχ. στους τοίχους ενός παρατηρητηρίου).

Οι κάθε τύπου πινακίδες θα πρέπει να είναι ομοιόμορφες μεταξύ τους ώστε εκτός των άλλων να είναι εύληπτες και αναγνωρίσιμες από όλους τους επισκέπτες. Θα πρέπει να υπάρχει κοινός κώδικας συμβολοχρησίας μεταξύ των διαφόρων τύπων πινακίδων.

tornosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου