Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Ανοιχτή επιστολή - παράταση δωρεάν ψηλάφησης μαστού (Τρίπολη, 16 & 23 Οκτώβρη)


Αγαπητές φίλες,

Θέλω να ευχαριστήσω ΟΛΕΣ όσες μας εμπιστεύτηκαν και επωφεληθήκαν από την δωρεάν ψηλάφηση μαστού που οργανώσαμε στις 3 και 10 Οκτωβρίου, στο ιατρείο μας στην Τρίπολη.

Περισσότερο όμως θέλω να σας ευχαριστήσω γιατί αυτή η κοινωνική μας δράση ήταν μια προσφορά προς τις γυναίκες της Αρκαδίας αφιερωμένη στη μνήμη του Δασκάλου μου, Καθηγητή Δημήτρη Χασιάκου, που πρόσφατα έφυγε από κοντά μας. Με την παρουσία σας, που κατέκλισε το ιατρείο μας στην πλατεία Πετρινού, τιμήσατε την μνήμη του. Πολλές από εσάς, που είχατε ως γιατρό το Δημήτρη Χασιάκο, μας αγκαλιάσατε με παρόμοια αγάπη και ψυχική ζεστασιά. Εμείς θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και υποσχόμαστε, ως μαθητής και συνεργάτης αυτού του μεγάλου γιατρού και ανθρώπου, ότι θα προσπαθήσουμε να σταθούμε αντάξιοι όσων μας έμαθε στα χρόνια που βρεθήκαμε μαζί.

Η προσέλευση ήταν τόσο μεγάλη ώστε δεν μπορέσαμε να ικανοποιήσουμε όλες τις φίλες.

Για το λόγο αυτό ανανεώνουμε την δράση μας και για την ερχόμενη Παρασκευή 16 και Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, προσφέροντας και πάλι δωρεάν ψηλάφηση μαστού σε όλες όσες το επιθυμούν.

Παράκληση για προσέλευση μόνο με ραντεβού στο τηλ 2710 22 22 25.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου