Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Συνέντευξη Τύπου 2/9/15: Εθνική Ελλάδος VOLLEY προς Εθνική Ουγγαρίας > "Δε θα είναι ένας εύκολος αγώνας" (video)

Την Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2015, παρευρεθήκαμε στο Δημαρχιακό Μέγαρο του Δήμου Μεγαλόπολης, όπου παρακολουθήσαμε τη συνέντευξη τύπου πολιτικών και αθλητικών παραγόντων για τον επερχόμενο αγώνα της Εθνικής Ομάδος Volley Γυναικών κόντρα στην Εθνική Ομάδα Volley Ουγγαρίας.

Το τρόπαιο που διεκδικούν οι δύο ομάδες είναι η ασημένια θέση στους αγώνες Volley του Euroleague 2015. Η πρώτη φάση του ημιτελικού θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γήπεδο Μεγαλόπολης Αρκαδίας την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 19.00.

Από τη συνέντευξη τύπου απουσία σημείωσε ο τομεάρχης επικοινωνίας της ΔΕΗ Α.Ε. αλλά αναφέρθηκε από του Δημάρχου Μεγαλόπολης, η υποστήριξη της ΔΕΗ Α.Ε. στην διοργάνωση αυτής της αθλητικής γιορτής.

Δήλωσαν: 

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης: 
"Με μεγάλη μας χαρά βλέπουμε ότι η πορεία της Εθνικής Ομάδας στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα συνεχίζεται." 
Εξήρε επίσης ο κ. Διονύσης Παπαδόπουλος, την Εθνική Ομάδα Volley γυναικών, όχι μόνο για τις αθλητικές της επιδόσεις αλλά και για το ήθος των μελών της, τα οποία αποτελούν "πρότυπο", όπως είπε, για τους νέους. Δεν παρέλειψε τέλος να μας δημοσιεύσει το όνομα του 13ου παίκτη της Εθνικής Ομάδας Volley ο οποίος δεν είναι άλλος από... τον κόσμο! Όλους εμάς!

Ο εκπρόσωπος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοπονήσου:
Η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου έκανε μια πολύ μεγάλη κίνηση, να μπορέσει να μαζέψει από την Πελοπόννησο όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. ... Το ίδιο θα γίνει και αύριο... Θεωρούμε λοιπόν ότι η κερκίδα θα έχει πολύ μεγάλη επιτυχία. 
Ο κ. Ιωάννης Χλιός ευχαρίστησε τον κόσμο για την μεγάλη συμμετοχή του στους προηγούμενους αγώνες και έθεσε ως στόχο του δικού του κομματιού, ο "ξένος" κόσμος να γίνεται με τον κόσμο της Μεγαλόπολης ένα!

Ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Volley Γυναικών: 

 Την επιθυμία του για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα εξέφρασε ο κ. Γιάννης Καλμαζίδης.
"Στόχος μας ήταν να περάσουμε στην τετράδα", είπε. 
Από εδώ και πέρα, η Εθνική Ομάδα Volley Γυναικών θα κάνει τα βήματα ένα - ένα.

Στην ερώτησή μας για τη λέξη - κλειδί, στην οποία οφείλεται η επιτυχής πορεία της ομάδας ως εδώ απάντησε τις "επιμονή" και "υπομονή".


Η αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Volley Γυναικών: 

Ευχαρίστησε με τη σειρά της τους φορείς - διοργανωτές της τεράστιας αυτής αθλητικής εκδήλωσης στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας. Καθώς και όλον τον κόσμο που "αγκάλιασε" όπως είπε την προσπάθεια και την ομάδα. 

Σαν απάντηση στην ερώτησή μας, εκπέμπει το εξής μήνυμα προς την αντίπαλη ομάδα για τον επερχόμενο αγώνα: 

"Δε θα είναι ένας εύκολος αγώνας"


Πέρα από την αφεντιά μου, καίριες ερωτήσεις έκαναν, τόσο ο παρουσιαστής της συνέντευξης τύπου, όσο και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος αθλητισμού, κ. Αθανάσιος Δάρρας.

Δείτε το βίντεο από τη Συνέντευξη Τύπου:


Όλγα Βασιλοπούλου
Για το Μεγαλόπολη FM 103.1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου