Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Ανδρέας Δούκουρης, τι είπε ως πρόεδρος, για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Μεγαλόπολης

Ο Πρόεδρος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Μεγαλόπολης, κ. Ανδρέας Δούκουρης φιλοξενήθηκε την Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015 στην "ΕΚΠΟΜΠΗ" με τη Γεωργία Δημητρακοπούλου.

Κεντρικά σημεία της συζήτησης είναι: 

Προβλήματα μετακίνησης των αυτοκινήτων στα χωριά του Δήμου
Η δημοπρασία καυσίμων που διενεργήθηκε δεν υπήρξε καρποφόρα, με αποτέλεσμα την έλλειψη καυσίμων (περιστασιακά) στα οχήματα του Δήμου. Ως λύση έχει οριστεί η προμήθεια καυσίμων με απευθείας αναθέσεις σε τοπικά πρατήρια καυσίμων.

«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ»
1. Σήμερα, Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015, ενημερωτική συνεδρίαση θα λάβει χώρα στο χώρο του Δημαρχείου Μεγαλόπολης. Παρευρισκόμενοι θα είναι όλοι οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου, οι οποίοι θα ενημερωθούν για το "Πρόγραμμα επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής", ούτως ώστε να μπορέσουν  να ενημερώσουν σχετικά, τις Τοπικές τους Κοινότητες. 

2. Η υλική αυτή βοήθεια συνίσταται στη διανομή τροφίμων, ρουχισμού και άλλων αναγκαίων ειδών ατομικής χρήσης, η οποία όμως συνοδεύεται και από καθοδήγηση και στήριξη για να μπορέσουν τα άτομα αυτά να βγουν από τη φτώχεια. Ωφελούμενοι του Προγράμματος είναι άτομα και οι οικογένειες που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας.
Η περίοδος υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα ξεκινά 1 Ιουλίου 2015 και ολοκληρώνεται στις 31 Ιουλίου 2015
Συμμετέχοντες θα είναι όλοι η Δήμοι Αρκαδίας, με το ρόλο του κεντρικού συντονιστή να αναλαμβάνει ο Δήμος Τρίπολης.

Ο κ. Δούκουρης δήλωσε ανοιχτός σε επικοινωνία ανά πάσα στιγμή για τα θέματα των πολιτών, όχι μόνο με τους φορείς αλλά και με τους ίδιους τους πολίτες. 

Ακούστε  τη συνέντευξη του Ανδρέα  Δούκουρη:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου