Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Σύλλογοι Μεγαλόπολης: εκδηλώσεις στήριξης για τον 17χρονο Πέτρο αυτό το ΠΣΚ (αναλυτικό πρόγραμμα)

Οι τοπικοί Σύλλογοι της περιοχής, 
σας καλούν αυτό το Σαββατοκύριακο στις εκδηλώσεις που θα γίνουν με σκοπό την βοήθεια στον Πέτρο και την οικογένεια του!

Όλοι μαζί μπορούμε να σώσουμε μια καρδιά! ♥

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
• Παρασκευή 08/11/19, ώρα 21:00
Προβολή της ταινίας "Αστερίξ: Το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού"

• Σάββατο 09/11/19
ώρα 17.00 -18.30
διαδραστικό παιχνίδι για παιδιά με "το τρένο της χαράς"
ώρα 20:00
Προβολή της ταινίας Αστερίξ: Το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού

• Κυριακή 10/11/19, ώρα 20:00
Προβολή της ταινίας Αστερίξ: Το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού

*Ενδεικτική τιμή εισόδου στις προβολές: 5 ευρώ*Όλα τα τα έσοδα των δράσεων θα διατεθούν στον Πέτρο και την οικογένεια του.

Σύλλογος Νέων Μεγαλόπολης
Σύλλογος Γυναικών Μεγαλόπολης
Σύλλογος Καρυτινών
Το τρένο της Χαράς
Θεατρική Ομάδα Μεγαλόπολης
ΑΛΜΑ


*

4 σχόλια:

  1. Αξιέπαινη η προσπάθεια των συλλόγων! Είναι ένα βήμα για να μαζευτεί ένα αξιόλογο ποσό. Μπράβο στους Μεγαλοπολίτες που το προσπαθούν και δείχνουν τόση ευαισθησία και αλληλεγγύη. Μπράβο και στη Μητρόπολη για τα γρήγορα αντανακλαστικά της και στην δέσμευση που υποσχέθηκε μέσα από την ανακοίνωση. Η Δημοτική αρχή πάλι και ο Δήμαρχος για άλλη μια φορά παίρνουν απουσία! Η σελίδα του συνδυασμού Βήμα στο Αύριο μας είχε τρελάνει με αναρτήσεις προεκλογικά. Κάθε μέρα και μία. Τώρα μια κοινοποίηση για τον Πέτρο δεν έχει! Έστω μια ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα του δήμου ώστε να ενημερωθούν οι ετεροδημότες. Ούτε λέξη! Δεν θα μπορούσε ο Δήμαρχος να κινήσει τα νήματα με μερικά τηλέφωνα, πχ, Μαρτίνος, συλλόγους ομογενών από την Αρκαδία ή συλλόγους Αρκάδων στην Αθήνα. Το θέμα θέλει κάποιον με εξουσία και πρόσβαση σε τηλέφωνα… Δεν θα μπορούσε να συγκαλέσει ένα έκτακτο συμβούλιο και αντί να δώσουν χρήμα σε άσκοπες ηλιθιότητες που χρηματοδοτούν κατά καιρούς να ενισχύσουν αυτό τον σκοπό; Ένα παιδί 17 χρονών είναι που πρέπει να ζήσει και δεν πρέπει να του στερηθεί η ελπίδα για 250 χιλιάρικα όταν ξοδεύουμε το χρήμα σε στολισμούς, χριστουγεννιάτικα δέντρα από φυσικό έλατο, εκδηλώσεις και καρναβάλια. Αν ο Πέτρος δεν πάει στην Αμερική, να πάρουν τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και τα Καρουζέλ και να τα βάλουν στις αυλές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέγα αίσχος και ντροπή να εκμεταλλέυσε για πολιτικούς λόγους τον πόνο μιας οικογένειας.Πόσο χαμηλά τελικά μπορεί να πέσει ένας κανίβαλος, γιατί για άνθρωπος εσύ δεν λογιέσαι.

      Διαγραφή
    2. Μόνο ένας ελεεινός και τρισάθλιος θα μπορούσε να καταπιαστεί από το συγκεκριμένο θέμα γιά να ασκήσει κριτική . Ένας ΑΝΟΗΤΟΣ..

      Διαγραφή
    3. Μπες πρώτα στη διαύγεια, δες σε τι μαλ@#$%ς τρώνε τα λεφτά μας και μετά να έρθει ο κάθε νας να μας μιλήσει για πολιτικό κανιβαλισμό Ρε Ουστ Ορέ!! Μια χαρά τα είπε ο συμπέθερος.

      Διαγραφή