Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Μεσσηνία: Νέα αναβολή της δίκης για ασέλγεια σε ανήλικη

Ούτε και χθες εκδικάστηκε τελικά η υπόθεση του 55χρονου δημόσιου υπαλλήλου, 
που ασελγούσε στη 13χρονη κόρη φίλων του, 
από το καλοκαίρι του 2014 μέχρι και το Μάρτιο του 2015.

Ο κατηγορούμενος δεν παρουσιάστηκε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Καλαμάτας και εκπροσωπήθηκε από τη συνήγορό του εκ Θεσσαλονίκης, η οποία ζήτησε αναβολή γιατί ο συνυπερασπιστής δικηγόρος Αθηνών είχε άλλη υπόθεση. 
Ετσι λοιπόν η υπόθεση αναβλήθηκε για τις 10 Μαΐου, αν και αρχικά ήταν να γίνει πέρυσι τον Ιούλιο μετά από διακοπή, αλλά είχε και πάλι αναβληθεί εξαιτίας ενός διαδικαστικού κωλύματος που αφορούσε στη σύνθεση του δικαστηρίου. 
Πρωτόδικα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Γυθείου είχε καταδικάσει τον κατηγορούμενο σε κάθειρξη 19 χρόνων και έδωσε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεσή του, με τους όρους της καταβολής εγγύησης 5.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα, καθώς και της απαγόρευσης να πηγαίνει στο χωριό της μικρής.

1 σχόλιο:

  1. Αυτό το ρεμάλι το έπιασε η αστυνομία με τα παντελόνια κάτω έτοιμο να ασελγήσει σε 13 ετών κοριτσάκι. Τώρα κυκλοφορεί ελέυθερος μέχρι να γίνει η δίκη γιατί η ανεξάρτητη δικαιοσύνη έκρινε έτσι! Το γεγονός βέβαια ότι ο εν λόγω ''κύριος'' έχει μεγάλη οικονομική άνεση από τη προηγούμενη δουλειά του είναι απλή σύμπτωση. Ελλάδα 2018 - δικαιοσύνη 2018....καληνύχτα σε όλους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή