Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

Δήμος Μεγαλόπολης και Περιφέρεια μέτοχοι στην Ενεργειακή Κοινότητα Πελοποννήσου- Αποφάσεις εξπρές.....

Περιφερειακή Ενεργειακή Κοινότητα Πελοποννήσου Ένα νέο "έργο" που εξελίσσεται  με  γοργούς ρυθμούς.... Έσπευσε η Περιφέρεια...

Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Κάλεσμα!!! Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017: η Μεγαλόπολη διατρανώνει το ΟΧΙ στον ΧΥΤΕΑ!!!

Την Τετάρτη 31 Μαΐου, η Επιτροπή Κάτοικων Μεγαλόπολης, ύστερα από κάλεσμα των συλλόγων και των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Μεγαλόπολης, πραγματοποίησε συγκέντρωση με σκοπό το επόμενο βήμα αντίδρασης κατά της κατασκευής Χώρου Υγειονομικής Ταφής Επικίνδυνων Αποβλήτων (Χ.Υ.Τ.Ε.Α)

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των Συλλόγων Γυναικών Μεγαλόπολης «Καλλιστώ», Επισκευαστών Αυτ/των Μεγαλόπολης, Νέων Μεγαλόπολης «Εν δράσει», Γονέων και Κηδεμόνων 2ου και 4ου Δημοτικού σχολείου, του Συν/σμού Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ «ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ», της αθλητικής ένωσης «ο Πολύβιος» καθώς και εκπρόσωποι της Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου και του ΕΠΑΜ.
 Ενώ οι Σύλλογοι Πολυτέκνων και Γονέων και Κηδεμόνων του Ενιαίου Λυκείου, μας είχαν ενημερώσει για τους λόγους που δεν μπορούσαν να παρευρίσκονται.

Εκ της συζήτησης που ακολούθησε αποφασίστηκαν τα εξής:
1.  Πρόσκληση σε συνάντηση, των Προέδρων όλων των κομμάτων, των Βουλευτών Αρκαδίας, του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Δημοτικής Αρχής και των Αντιπολιτεύσεων του Δήμου Μεγαλόπολης, προς συζήτηση και ενημέρωση για το μείζον θέμα των Επικινδύνων Αποβλήτων και την άμεση σύνδεσή του με ήδη τρέχοντα προβλήματα του Λεκανοπεδίου, 
στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μεγαλόπολης Τετάρτη 28-06-2017.

2.   Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με ταυτόχρονα οικολογικές δράσεις και μουσική, 
την ίδια μέρα, 28-6-2017, στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου.

3.   Υποβολή εκ νέου αιτήματος συνάντησης, με Αν. Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Σ. Φάμελο, με διευρυμένη συμμετοχή συλλόγων και επίδοσης του, των ήδη συγκεντρωμένων υπογραφών.

4.   Εντατικοποίηση του ρυθμού συλλογής υπογραφών.


Τα Επικίνδυνα Απόβλητα ΔΕΝ θα έρθουν στην Μεγαλόπολη 
διότι ΔΕΝ τα θέλουμε 
και ΔΕΝ ΘΑ ΤO ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ. 
ΩΣ ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου