Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

"Σκύλος ΑΕΚ" ... Όχι άλλο κάρβουνο....

της Γεωργίας Δημητρακοπούλου

Δεν θα μας κάνει εντύπωση να δούμε την Μεγαλόπολη 
να την φέρνουν στη Βουλή οι διάφοροι, ΟΧΙ για τα Επικίνδυνα Απόβλητα 
αλλά για τον σκύλο  ΑΕΚ!!!!

Η απόλυτη απαλλοτρίωση...
Διότι,
υπάρχουν και αυτές οι εικόνες για  κακοποιημένα σκυλιά...
Εικόνες πραγματικής κακοποίησης και απίστευτης σκληρότητας
Εικόνες μιας κοινωνίας που νοσεί.
Μιας κοινωνίας που κάνει πρώτη είδηση τον σκύλο ΑΕΚ
σε μικρά και " μεγαλομικρά" ΜΜΕ, σε ΠΑΕ κλπ....
ότι πουλάει...  ότι αποπροσανατολίζει... 
αλλά δεν αναπαράγει το σοκ των πιο κάτω φωτογραφιών πχ
(μιας και μιλάμε για κακοποιημένα ζώα....)

Αντίθετα επιλέγουν φωτό τύπου "σκύλου ΑΕΚ"
που επί της ουσίας η διαχείρισή τους 
κακοποιεί την νοημοσύνη μας...
Όχι ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ !!!! 
------------------------------------------------------------

Απίστευτης βαρβαρότητας επιθέσεις σε τετράποδα
Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά κακοποίησης σκύλων στην Ηλεία, με τους δράστες να χτυπούν, να πυροβολούν και να τραυματίζουν με τα Ι.Χ. τους σκυλιά, ενώ πριν λίγο καιρό επιτήδειος δηλητηρίασε με φόλες όχι ένα, ούτε δύο αλλά 16 σκύλους.


Κουρτέσι: 
Το μικρό σκυλάκι βγήκε από το σπίτι και κάποιος το πυροβόλησε με αεροβόλο
Το σκυλί μεταφέρθηκε από την ιδιοκτήτριά του στην κτηνίατρο κ.Παναγιώτα Τσάγκου που δεν είναι η πρώτη φορά που χειρουργεί σκύλο πυροβολημένο.

Στρούσι
Η εικόνα ήταν σοκαριστική. Με δεμένα πόδια και με βγαλμένο το ένα του μάτι μετά από άγριο ξυλοδαρμό βρέθηκε να ψυχορραγεί στην άκρη του δρόμου στο Στρούσι ένα σκυλί. 
Μάλιστα ο βασανιστής του το είχε χτυπήσει με μανία στο κεφάλι με σκοπό να του ανοίξει το κρανίο με αποτέλεσμα το μάτι του σκύλου να πεταχτεί έξω.
Η Άντα Παναγιωτοπούλου, μέλος του Φιλοζωϊκού Συλλόγου Λεχαινών, σοκαρίστηκε όταν είδε το σκυλί. Χωρίς καθυστέρηση μετέφερε αμέσως το δύστυχο ζώο στο κτηνιατρείο της Παναγιώτας Τσάγκου στα Λεχαινά. Σήμερα το σκυλί θα χειρουργηθεί.

Λεχαινά: 
Αυτοκίνητο χτυπά κουτάβι τριών-τεσσάρων μηνών. 
Το σκυλί τραυματίζεται στα πίσω πόδια του και ουρλιάζει από τον πόνο.

Πηγή: Newsbeast.gr
Φωτο: ΗΛΕΙΑ LIVE

8 σχόλια:

  1. ΠΕΣ ΤΑ ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ. ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΚΤΗΝΗ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΤΥΡΑΝΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΑ, ΑΔΕΣΠΟΤΑ, ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑ ΤΟΥς ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ, ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ. ΤΟ ΠΩΣ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ, ΣΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ, ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΦΕΡΘΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΖΩΑ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ 2014 ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΓΝΩΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΟΣΤΑΡΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟ 2014;;;;;;ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΙΓΕ ΤΟ 2014.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπήκα ρε φιλε και τα διαβασα εχεις δικιο.

      το 2014 ο κυριος αυτος που εχει μπλογκ στην μεγαλοπολη αναφέρει πολυ σωστά
      (Το μόνο σίγουρο που ξέρω να σας πω είναι ποιος έχει την ευθύνη να προσέχει τα αδέσποτα. Και αυτός σύμφωνα με τον νόμο είναι ο κάθε Δήμος.
      Έτσι και στην Μεγαλόπολη η Δημοτική αρχή έχει την απόλυτη ευθύνη για ότι έχει να κάνει με τα αδέσποτα.
      Τι έχει κάνει μέχρι σήμερα ο Δήμος? Ελάχιστα δυστυχώς. Έχουν βγει 2-3 κονδύλια για τροφές και φάρμακα)

      ΚΑΙ ΞΑΦΙΝΙΚΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ

      (Εντάξει υπάρχει ένας νόμος που υποχρεώνει τον Δήμο να κάνει κάποια πράγματα και τον καθιστά υπέυθυνο, όμως ταυτόχρονα τα χρήματα που χρειάζονται για αυτές τις υποδομές πρέπει να βγούν από τις τσέπες των πολιτών και σας διαβεβαιώνω είναι πάρα πολλά.
      Αν θέλετε την γνώμη μου το μεγάλο πρόβλημα είμαστε εμείς οι ίδιοι, που καθημερινά παρατάμε τα σκυλάκια αβοήθητα όπου βρούμε. Αφού τα πήραμε με μεγάλη ευκολία και χωρίς να γνωρίζουμε πόσο μεγάλη ευθύνη είναι να έχεις ένα τετράποδο φίλο, τα αφήνουμε να γεννάνε χωρίς έλεγχο και μετά πολύ εύκολα παρατάμε όπου βρούμε τα ζώα)

      Πρεπει να κλεισουν αυτα τα ΜΜΕ που ακολουθουν την λαμοργια των Αθηναϊκών δημοσιογραφων ειναι επικίνδυνος ο κυριος αυτος.

      Διαγραφή
    2. Δεν είναι σωστό να λέμε να κλείσουν μπλογκ ή εφημερίδες ή ιστοσελίδες και Μέσα που δεν μας αρέσουν αυτά που λένε ή γράφουν. Στη Δημοκρατία όλα επιτρέπονται αρκεί να μην πέφτει το επίπεδο πολύ χαμηλά. Να αποκτήσουμε ΠΑΙΔΕΙΑ, να μάθουμε να σεβόμαστε τις διαφορετικές απόψεις, να αγαπάμε τη φύση και τα ζώα - και μεις κομμάτια της φύσης είμαστε και ζωντανές υπάρξεις - και η ζωή μας θα πάει προς το καλύτερο. Στην Ελλάδα καλομάθαμε σε πολλά και τώρα με την κρίση μαζευτήκαμε απότομα. Να μάθουμε να ζούμε απλά, ήρεμα, με αρχές, ιδανικά, πίστη και να εκτιμάμε την ομορφιά, όχι τα φτιασιδώματα αλλά την αυθεντική ωραιότητα και να δείτε τι καλά πράγματα θα αρχίσουν να μας συμβαίνουν. Τον Δήμο Μεγαλόπολης αφήστε τον στην (κακή) του μοίρα. Δεν προνόησε, δεν έμαθε, βολεύτηκε και επαναπαύθηκε. Πολλά δεινά θα τον βρούνε και γι' αυτό οι πολίτες ν' ανοίξουν τα μάτια τους: μαύρο - φούμο σε όλους αυτούς που τώρα διαχειρίζονται τον Δήμο και τις τύχες μας, δεν μας υπολογίζουν αν πεθάνουμε και πώς ζούμε. Οι άνθρωποι είναι περιχαρακωμένοι στον όμορφο σάπιο κόσμο τους και δε βλέπουν τίποτε άλλο. Φτηνιάρηδες, ακαλλιέργητοι, ακαλαίσθητοι και ανεπαρκείς. Τι άλλο να πούμε; Να τελειώσει ο χρόνος της θητείας "να την κάνουν"...

      Διαγραφή
    3. γιατί δεν βάζετε τους συνδέσμους των 2 άρθρων να τα διαβάσουμε;

      Διαγραφή
    4. Το λινκ για το ήδη δημοσιευμένο άρθρο μας είναι στο κάτω μέρος, οπότε μπορείτε να το επισκεφθείτε
      Το "έτερο" αν σας ενδιαφέρει... θα το βρείτε μόνος-η χωρίς την υποστήριξή μας....

      Διαγραφή
  4. ΤΕΛΙΚΑ Η ΙΔΕΑ ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΤΣΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή