Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Το τμήμα Αργυροχρυσοχοΐας του ΕΠΑ.Λ. Μεγαλόπολης στην Πελοπόννησος ΕΧΡΟ

Ο Δήμος Μεγαλόπολης σας καλεί να επισκεφθείτε την Έκθεση Πελοπόννησος ΕΧΡΟ που πραγματοποιείται στη ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης από 9 έως 13 Νοεμβρίου 2016.

Στην Έκθεση συμμετέχει και το τμήμα Αργυροχρυσοχοΐας του ΕΠΑ.Λ. Μεγαλόπολης 
στο περίπτερο με αριθμό 129, στο οποίο θα εκτίθενται οι δημιουργίες των μαθητών του.

Ώρες λειτουργίας:
Τετάρτη ως Παρασκευή: 5-10 μ.μ. 
Σάββατο ως Κυριακή: 10 π.μ.-9μ.μ.

5 σχόλια:

  1. Τι λέτε κυριοι του δημου και του εμπορικου συλογου. Φέτος θα κανετε καμια γιορτη με το αναμα του δεντρου που το χουμε πιο πολυ αναγκη? η δεν προλαβενετε ακομα? μια φορα κανατε λευκη νυκτα και απο τοτε τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από πότε κύριοι του δήμου ή στεμνιτσα με τη σχολή της ανήκει στο δήμο μεγαλούπολης ; Και αν έτσι γιατί δεν κάνετε το τμήμα μέσα στο ΕΠΑΛ ; Τι συμφέροντα εξυπηρετειτε αφήνοντας τη σχολή στη στεμνιτσα; Θα επανερθω με στοιχεία προσέξτε λιγακι,!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με πολύ εισαγγελικό ύφος είσαι ρε φίλε...Σαν το Χλαπάτσα, στην "Ελλάδος τα παιδιά" το κάνεις! Τι ζόρι τραβάς εάν η σχολή είναι στη Στεμνίτσα; Δεν έχεις ακούσει ποτέ ότι μπορούν οι νέοι να σπουδάζουν σε παραρτήματα των Πανεπιστημίων της Αγγλίας ή της Αμερικής, εδώ στην Ελλάδα; Ε, κάτι τέτοιο είναι και αυτή η περίπτωση: Οι μαθητές ανήκουν στο ΤΕΛ Μεγαλόπολης και σπουδάζουν στο Παράρτημα της Στεμνίτσας.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΒΑΛΑΝΕ ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ; ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ;

      Διαγραφή
  3. Αντε να τρεχουμε για ιδιαιτερα και στη Στεμνιτσα που να προλαβουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή