Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

Φθηνότερο ρεύμα στη Μεγαλόπολη... αλλού με τρίβεις 'γούμενε και αλλού έχω τον πόνο!!!

της Γεωργίας Δημητρακοπούλου Μειωμένο ρεύμα στη Μεγαλόπολη και  ο πόλεμος των δελτίων τύπου άναψε Ποιος θα πάρει την δόξα του μεγά...

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016

Επιμελητηριο Αρκαδίας: ευχαριστήριο στη ΔΕΗ για την έκπτωση 15% στους επαγγελματικούς πελάτες


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΣΤΗ ΔΕΗ

Ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Μπουντρούκας και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) για την έκπτωση 15% που προσφέρει σε όλους τους επαγγελματικούς πελάτες Χαμηλής και Μέσης Τάσης, με στόχο τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και την ενίσχυση της προσαρμοστικότητας των επιχειρήσεων στις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στον τομέα της οικονομίας και της απασχόλησης. Στην επιστολή αναφέρει:

Αξιότιμη κυρία Αμανατίδου, Αξιότιμε κύριε Λαμπούση,

Με τη σημερινή μας επιστολή θέλουμε να σας εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την έκπτωση 15% που προσφέρετε, ως Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, στους επαγγελματικούς πελάτες Χαμηλής και Μέσης Τάσης.

Τέτοιου είδους κινήσεις ενισχύουν και δίνουν ανάσα στην επιχειρηματικότητα που αγωνίζεται κουβαλώντας τα βαρίδια του ελληνικού οικονομικού συστήματος ενώ παράλληλα καταδεικνύει την ευαισθησία σας στον επιχειρηματικό κλάδο να επιβιώσει με αξιοπρέπεια.

Ας ελπίσουμε αυτή η θέση να αποτελέσει ταυτόχρονα και ένα μήνυμα προς την κεντρική εξουσίαΚλείνοντας, θέλουμε να σας εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη όλων των μελών μας για την δίκαιη αυτή απόφασή σας.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου