Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Ανησυχία για το πόσιμο νερό από κατοίκους της Μεγαλόπολης


Κρατάει  χρόνια  αυτή  η  κολόνια...
Στη  Μεγαλόπολη  το   "πόσιμο νερό" παραμένει
ένα  θέμα  που  συχνά- πυκνά  προβληματίζει  τους πολίτες

Με  έναυσμα  τους  προβληματισμούς  κατοίκου της Μεγαλόπολης που  καταγράφει
και  μάλιστα  φωτογράφησε  και  το  νερό
όπως καταλήγει για ανθρώπινη χρήση.....

"Είναι η τρίτη ή τέταρτη φορά τον τελευταίο καιρό που μετά από διακοπή νερού λόγο βλάβης γεμίζω μπουκάλι με νερό και το αφήνω 1-2 ώρες να κάτσει.
Στην Μεγαλόπολη.... Δεν πίνεις νερό πίνεις την Ελαφόνησο!!!"


Αναμένουμε τις όποιες αντιδράσεις και σχετική ενημέρωση από τους αρμοδίους του Δήμου

η ΣΧΕΤΙΚΉ ΑΝΑΡΤΗΣΗ του (Κ. Τ) στο :  Facebook
(διατίθεται προς όποια ενημέρωση )

9 σχόλια:

  1. Χάχα. Μην κάτι στο Facebook που κράζει το δήμαρχο, αμέσως να δημοσιεύσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα χα.Μην κάτι στο Facebook που αναδεικνύει ένα επικίνδυνο θέμα για την υγειά του κόσμου και των μικρών παιδιών κι αμέσως σημαίνει πως κράζει τον δήμαρχο, αμέσως οι *σφουγγοκωλάριοι του εκάστοτε υπεύθυνου τρέχουν να κατηγορήσουν την ανάδειξη του προβλήματος,αλλά στην ουσία προσβάλουν την εικόνα και την προσωπικότητα του κάθε δήμαρχου. Εγώ δεν είδα να κράζει τον δήμαρχο η ανάρτηση, πάρα μόνο μια πραγματική φωτογραφία αγαπητέ *σφουγγοκωλάριε.Το ποιος είναι υπεύθυνος είναι άλλο θέμα,αν ο εργολάβος είναι επικίνδυνος ή κάποιος υπάλληλος του, δεν σημαίνει ότι φταίει ο δήμαρχος που μπορεί να μην έχει καν ενημερωθεί.Το μόνο λάθος του κάθε δημάρχου είναι ότι αφήνουν *σφουγγοκωλάριους σαν εσένα γύρω τους και αυτοί είναι που έχουν κάνει το μεγάλο κακό στον τόπο μας.

      * σφουγγοκωλάριος αρσενικό_____
      (μειωτικά) (υβριστικά) (προφορικό) εκείνος που καθαρίζει τον πισινό των ισχυρών προσώπων απο τις βρωμιές που παράγουν και (κατ’ επέκταση) ο γλείφτης, ο χαμερπής, ο κόλακας, το καρφί, το τσιράκι, ο αχυράνθρωπος που εκπροσωπεί τα αφεντικά, το παιδί για όλες τις δουλειές, αλλά μόνον εκείνων που είναι ισχυροί ή πλούσιοι.

      Διαγραφή
  2. Γεωργία Δημητρακοπούλου9 Ιουνίου 2016 στις 1:38 μ.μ.

    Δεν μου κάνει εντύπωση η τακτική ρίξε ρίξε λάσπη
    Είναι ο μόνος τρόπος που λειτουργεί κάποιος με πρεσβευτή την βρώμικη τακτική
    Θυμίζω στον υποστηρικτή (τίνος άραγε;;;;) ότι στο BLOG που διαχειρίζομαι
    υπάρχουν τα πάντα (ευχάριστα και δυσάρεστα) που δύναται να αφορούν στο κάθε τι και στον κάθε έναν
    Η τακτική του "κοιτάξτε τους κακούς κράζουν τον α ή τον β δήμαρχο" δεν μας αφορά
    Αφορά όσους θεωρούν ότι ο δημόσιος λόγος δεν πρέπει να ενοχλεί την όποια εξουσία
    και κατ'επέκταση τον χρησιμοποιούν προς όποια ωφέλεια τους...
    Και δυστυχώς από τέτοιες "δημόσιες φωνές" βρώμισε ο τόπος...
    αλλά εγώ πάγια υποστηρικτής της ρήσης
    "ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο (άντε 2-3) χρόνο χαίρεται..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και δεν σου κάνει εντύπωση η ¨τακτική ρίξε ρίξε λάσπη". Κάνουν εντύπωση στην τατιάνα οι τατιανιές;
      Παρεπιπτόντως το συντακτικό σου χρήζει άμεσης αναβάθμισης. Εκτός κι αν απευθύνεσαι μόνο στα αναλφάβητα ούγκανα χρυσάβγουλα...

      Διαγραφή
    2. Για πες μας εσύ ρε Μπαμπινιώτη που βρήκες έστω ένα συντακτικό λάθος
      Εγώ το κοιτάζω εξονυχιστικά και δεν βρίσκω ούτε ένα λάθος
      και δεν είμαι και "αναλφάβητο ούγκανο χρυσάβγουλο"....

      Διαγραφή
  3. Δηλαδή πρέπει να πίνουμε τον καρκίνο και να λέμε ευχαριστώ για να μην δυσαρεστηθούν κάποιοι;Αντιπολίτευση θεωρείται όταν μιλάμε για την υγεία μας;Εδώ δεν μιλάει κανείς για τις λακκούβες,δεν μιλάει κανείς για την καινούργια πίσσα που γέμισε λακκούβες,δεν μιλάει κανείς για τις παιδικές χαρές που είναι 2 χρόνια κλειστές και όπως πάνε τα πράγματα ούτε φέτος θα ανοίξουν,δεν μιλάει κανείς για τα έργα που παίρνουν με απευθείας ανάθεση μόνο όσοι τους κερνάνε κρασί και τραχανά κτλ κτλ κτλ όλα αυτά όταν ήταν η προηγούμενη δημοτική αρχή κάποιοι τα έβλεπαν και τα κατέκριναν αλλά τώρα όλα ξεχάστηκαν. Δεν θα μιλάμε ούτε για την υγεία μας;Και για να μην παρεξηγηθώ ευτυχώς που υπάρχει ο Μεγαλόπολη fm και η Κυρία Δημητρακοπούλου που ακούγονται ακόμα κάποιες αλήθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού δημοσιεύθηκε το σχόλιο μου, αρχίζω να σας πιστεύω. Δεν περίμενα να το ανεβάσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι καλά κρασιά σε όλους σας. Η υποκρισία στην Μεγαλόπολη έχει φτάσει πλέον σε δυσθεώρητα επίπεδα.
    Προφανώς πέρα από εμένα κανένας άλλος (αφού ουδείς το αναφέρει, ποτέ και πουθενά) δεν βλέπει ότι στην μισή και πλέον Μεγαλόπολη ενώ έχει «περαστεί» το νέο δίκτυο ύδρευσης από το φθινόπωρο του 2014, οι οικείες και λοιπά κτίρια εξακολουθούν να είναι συνδεδεμένα και να τροφοδοτούνται από το πεπαλαιωμένο και προβληματικό δίκτυο ύδρευσης. Δεν βλέπετε κοντά δύο χρόνια τώρα τις απολήξεις του νέου δικτύου να αιωρούνται πάνω από το έδαφος στους δρόμους και τα πεζοδρόμια σαν κεραίες. Ούτε εσείς μάλλον κυρία Δημητρακοπούλου βλέπετε πως η οικία σας παραμένει κι αυτή συνδεδεμένη στο παλιό δίκτυο.
    Εφόσον τα χαντάκια του εργολάβου έκλεισαν και ασφαλτοστρώθηκαν αυτό σημαίνει πως ολοκληρώθηκε και ο έλεγχος ομαλής λειτουργίας του νέου δικτύου (αυτή δεν ήταν άλλωστε η δικαιολογία για τις λακκούβες από την πλευρό των εκπροσώπων της Πάρνωνας Α.Ε, πως δεν κλείνουν τα χαντάκια μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος γιατί υπήρχε περίπτωση να χρειαστεί να σκάψουν ξανά;).
    Κανένας όμως εδώ και ένα χρόνο (αφού έκλεισαν και τα χαντάκια) δεν αναρωτήθηκε ούτε ασχολήθηκε με το γεγονός πως η σύνδεση των κτιρίων δεν έγινε ποτέ. Όλα μια χαρά στην Μεγαλόπολη, η Δημοτική αρχή ΔΕΝ ασχολείται με το ζήτημα, οι αντιπολιτεύσεις ΔΕΝ ασχολούνται με το ζήτημα, τα τοπικά μέσα ΔΕΝ ασχολούνται με το ζήτημα, η ίδια η τοπική κοινωνία ΔΕΝ ασχολείται με το ζήτημα, συμπέρασμα, ΔΕΝ υπάρχει ζήτημα απλά εγώ φαντάζομαι πράγματα.
    Φυσικά και υπάρχει ζήτημα αλλά στην αποικία της Περιφέρειας Πελοποννήσου Μεγαλόπολη, ΚΑΝΕΝΑΣ αρμόδιος ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ να πάει κόντρα στον Άρχοντα της Περιφέρειας και τους παρατρεχάμενούς του. Κανένας στην Μεγαλόπολη που κρέμεται και περιμένει τα ρουσφετάκια του Τατουλιστάν, δεν τολμάει να βγάλει άχνα για τις ευθύνες της Περιφέρειας.
    Την επόμενη φορά που θα δώσετε βήμα στον αποκλειστικό, από την Περιφέρεια, παραμυθά για το λεκανοπέδιο Μεγαλόπολης κύριο Γιαννακούρα του κάργα ευρωπαϊστή, δημοκράτη και προοδευτικού Τατούλη, να του θέσετε και τα παρακάτω ερωτήματα.
    Α) Σε ποιά Ευρωπαϊκή χώρα οι εργασίες για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης γίνονται όπως έγιναν στην Μεγαλόπολη (μην ακλουθώντας καμία από τους νόμους οριζόμενη διαδικασία, χωρίς επίβλεψη μηχανικού, χωρίς σχέδια και δοκιμαστικές τομές, γι’ αυτό άλλωστε έσπασαν από σωληνώσεις μέχρι και καλώδια του ΟΤΕ κατά τις εργασίες).
    Β) Χωρίς χρονοδιαγράμματα. Σε ποιά Ευρωπαϊκή χώρα το νέο δίκτυο παραμένει ως μουσειακό έκθεμα για δύο χρόνια (και συνεχίζουμε μέχρι όσο πάει).
    Σε ποιά ευρωπαϊκή χώρα υπάρχει διάταξη στις νομοθεσίες για τα δημόσια έργα που να ορίζει ότι εάν ο ανάδοχος του έργου έχει την έδρα του στην Περιφέρεια όπου γίνεται το έργο ΔΕΝ υποχρεούται να καταθέσει χρονοδιαγράμματα (!!!). Το Τατουλιστάν λοιπόν έδωσε την υλοποίηση του έργου στα φιλαράκια του στην Πάρνωνας Α.Ε που έχει την έδρα της στην ίδια περιφέρεια με την Μεγαλόπολη κι έτσι έχει την ευχέρεια να κάνει και 20 χρόνια να το ολοκληρώσει γιατί έτσι και γιατί κανένας δεν πρόκειται να ασχοληθεί.
    Τζάμπα τα γράφω, στον βρόντο θα πάνε έτσι κι αλλιώς αφού όπως προείπα δεν υπάρχει ζήτημα, αλλά ας υπάρχει και κανένα γραπτό για το μέλλον όταν θα σκούζουν όλοι και θα λένε πως δεν μίλαγε κανένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλό και σωστό το άρθρο σου αγαπητέ συμπολίτη .
      Ακούει όμως και βλέπει κανείς απο τους κοιμισμένους και αδιάφορους Μεγαλοπολίτες ? Ούτε για την υγεία τους ενδιαφέρονται !
      Καλά δεν μιλάμε για το αρχαίο θέατρο κλπ....

      Διαγραφή