Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Μεγαλόπολη:Σήμερα στις 15.30 Έκτακτο Δημοτικιό Συμβούλιο


Σας προσκαλούμε όπως, την 7η του μήνα Ιουνίου του έτους 2016,ημέρα της εβδομάδας Τρίτη και ώρα 15:30 μ.μ., προσέλθετε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης, σε έκτακτη συνεδρίαση, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:
 
Διάθεση πίστωσης - Συμμετοχή του Δήμου στη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Γυναικών 2016.

Διάθεση πίστωσης - Συμμετοχή του Δήμου στη διοργάνωση του 3ου ποδηλατικού γύρου Μεγαλόπολης, στις 12/6/2016.

Διάθεση πίστωσης - Διοργάνωση εκδήλωσης για τον εορτασμό της επετείου της μάχης της Δραμπάλας στην Τ.Κ. Ακόβου, στις 19/6/2016.

΄Εγκριση της αριθμ. 20/2016 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου «Κοινωνική Προστασία & Αλληλεγγύη» Δήμου Μεγαλόπολης, περί αναμόρφωσης του Π/σμού οικ. έτους 2016 για την εκτέλεση της κατεπείγουσας προμήθειας υγρών καυσίμων.

΄Εγκριση δαπανών σε βάρος του Π/σμού οικ. έτους 2016 για την κάλυψη διαφοράς από την αύξηση του συντελεστή του Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (Φ.Π.Α.) από 23% σε 24% και την υλοποίηση εργασιών επέκτασης του Δικτύου Ηλεκτρικής Ενέργειας για την εξυπηρέτηση του δημοτικού φωτισμού.

Κρίνεται κατεπείγουσα η συζήτηση των θεμάτων για την άμεση προώθησή τους, την κάλυψη επειγουσών αναγκών και την καταβολή των απαιτούμενων δαπανών σε βάρος του Π/σμού του Δήμου οικ. έτους 2016.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. 
 ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΙΝΗΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Ιούνιος 2016 22:4

3 σχόλια:

  1. τον Βασιλη Αναστοπουλο θα το καλέσετε και φέτος στον ποδηλατικο γύρο?Ένιωσε πολύ όμορφα πέρυσι που ούτε ενα κρανος δεν είχατε στα ποδήλατα με τα παιδάκια που δεν έχετε ιδέα τι είναι ο ασφαλής αθλητισμός και περνάτε λάθος μηνύματα στα νέα παιδιά.τον τιμήσατε δεόντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΤΩΡΑ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ.ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ 5.38 ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΕ.

      Διαγραφή
    2. ΚΙ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ https://www.youtube.com/watch?v=fcndCeqdgT4

      Διαγραφή