Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

Μεγαλόπολη Τετάρτη 23 Μαΐου : ενημέρωση για την πρόληψη του καρκίνου

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ημερίδα ενημέρωσης για την πρόληψη του καρκίνου Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 ώρα 7 - 9 το απόγευμα στο Πνευματικό...

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016

Η Πελοπόννησος χαιρετίζει την απευθείας αεροπορική σύνδεση Δανίας - Πελοποννήσου


Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεχίζει να στηρίζει τις νέες αγορές
Γεγονός πλέον η απευθείας αεροπορική σύνδεση Δανίας - Πελοποννήσου


Σχολιάζοντας την έναρξη των δρομολογίων από Δανία προς το Διεθνή Αερολιμένα Καλαμάτας “Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος” η Αντιπεριφερειάρχης κα.Νικολάκου δήλωσε τα εξής:

«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου καλωσορίζει και εκφράζει την ικανοποίηση της για την έναρξη των νέων πτήσεων από την Δανία προς το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, και την ευρύτερη ανάπτυξη της Πελοποννήσου στη δυναμική αγορά της Σκανδιναβίας.

Μια επένδυση στην περιοχή της Πελοποννήσου η οποία έρχεται σε συνέχεια της συνάντησής εργασίας στη WorldTravelMarketτο 2015. Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης η εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος για τον τουρισμό της Π.Ε Μεσσηνίας κα. Αντωνία Μπούζα, ο αποκλειστικός εκπρόσωπος της PrimeraGroupστην Ελλάδα κ. Δημήτριος Μεταξάς(executivedirectorτης HighConnect) καθώς και τουριστικά γραφεία της Μεσσηνίας και της Αργολίδας. Στόχος των συναντήσεων ήταν η Πελοπόννησος να αποτελέσει τον Στρατηγικό Τουριστικό προορισμό της Σκανδιναβίας.

Είναι εξαιρετικά θετικό το γεγονός ότι πλέον ο Σκανδιναβός τουριστικός πράκτορας PrimeraGroup(ο οποίος δραστηριοποιείται στην Ελλάδα στους προορισμούς Κρήτη, Ρόδος, Σαντορίνη και Ζάκυνθο), συμπεριλαμβάνει στα προγράμματά του για το 2016 και την Πελοπόννησο.

Η PrimeraGroup με το δίκτυο της BravoTours, SunTours (Δανία), Solresor (Σουηδία), Solia (Νορβηγία), Lomamatkat (Φιλανδία) και Hoimsferdir (Ισλανδία) και του τοπικού συνεργάτη τους HighConnectυπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την AegeanAirlines για δύο πτήσεις γραμμής την εβδομάδα, οι οποίες ήδη εκτελούνται από τις 16 Μαΐου και κάθε Δευτέρα έως 24 Οκτωβρίου, προς και από το Διεθνή Αερολιμένα Καλαμάτας “Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος” από Copenhagen(CPH/KLX) και Billund(BLL/KLX). Οι περιοχές στις οποίες θα αναπτύξει προγράμματα για την Πελοπόννησο ο PrimeraGroup είναι αρχικά η Αργολίδα και η Μεσσηνία.

Η Περιφερειακή Αρχή θέλοντας να ενισχύσει την επιτυχία και τη βιωσιμότητα των δρομολογίων, ανταποκρινόμενη στις δεσμεύσεις της για προβολή του προορισμού Πελοπόννησος στην κρίσιμη αγορά της Σκανδιναβίας, διοργανώνει στοχευμένα ταξίδια εξοικείωσης (famtripκαι presstrip), που θα συμβάλλουν στην ενδυνάμωση του εισερχόμενου τουρισμού από Σκανδιναβία στην Πελοπόννησο με σημαντικά ανταποδοτικά οφέλη για την τοπική οικονομία.

Ήδη έχει ολοκληρωθεί το πρώτο ταξίδι εξοικείωσης το οποίο διοργάνωσε η ΠεριφερειακήΑρχή από 28-04 έως 01-05 όπου δόθηκε η δυνατότητα στους γνωστούς Δανούς τουριστικούς συντάκτες JohnniBalslev, TrineGrauholm, SaraAmosPedersen, KarnaBunkJensenMs, PeterBugge, MichaelSorensen, SidselNordestgaard και τον Πρόεδρο του BravoTours,Mr. PederHornshoej, ναγνωρίσουντοτουριστικόκεφάλαιοτηςΠελοποννήσου. Ακολουθεί το επόμενο ταξίδι εξοικείωσης από 19-05 έως 23-05 με τους διευθυντές πωλήσεων της PrimeraGroupJaneKPoulsen, KarinaSHolm, AnetteKristensen, LouiseBSchroder, MortenStampe, DaniNathar, SorenGamκαθώςκαιεκπρόσωποτηςHighconnect.

Στόχος των ενεργειών αποτελεί η περαιτέρω σύσφιξη σχέσεων με επιλεγμένους δημοσιογράφους και η αύξηση των δημοσιευμάτων στον τουριστικό Τύπο της Σκανδιναβίας, καθώς και η παρουσίαση του προορισμού στα τουριστικά γραφεία της νέας αγοράς με στενευμένη ανάδειξη των εμπειρικών προϊόντων που προσφέρει ο προορισμός.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεχίζει την στρατηγική της συνεργασία με την AegeanAirlinesστοχεύοντας στην ανάπτυξη νέων προορισμών, ενώ όσον αφορά τον PrimeraGroupκαι ευρύτερα την αγορά της Δανίαςστοχεύει στην επέκταση των συνεργασιών και στην υπόλοιπη Πελοπόννησο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου