Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

Η ΔΕΗ πωλείται.... ας χάσουμε την μάχη λοιπόν, όχι και τον πόλεμο!!!!

της Γεωργίας Δημητρακοπούλου Ζούμε ιστορικές στιγμές, όχι τόσο ευχάριστες βεβαίως, με όσα συμβαίνουν με την επικείμενη πώληση των λιγν...

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016

Ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής Βόλεϊ Γυναικών στη Μεγαλόπολη

Συγκεντρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της ΕΟΠΕ η Εθνική βόλεϊ γυναικών, ώστε να ξεκινήσει την προετοιμασία της για το European League.

Οι διεθνείς άμεσα αναχώρησαν για τη Μεγαλόπολη, όπου και θα διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης. 

Ο διευθυντής της ομοσπονδίας, Περικλής Μπακοδήμος, καλωσόρισε τις Ελληνίδες διεθνείς και ευχήθηκε υγεία και καλή προετοιμασία.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Καλμαζίδης.

Την ερχόμενη Κυριακή και την ερχόμενη Δευτέρα στις 16.00 έχουν προγραμματιστεί οι δύο φιλικές αναμετρήσεις με το Πανεπιστήμιο Πίτσμπουργκ.
Για την Πελοπόννησο αναχώρησαν οι εξής: Μερτέκη Ευαγγελία, Νομικού Μαρία, Στράντζαλη Όλγα, Εμμανουηλίδου Μελίνα, Κωνσταντινίδου Αλίκη, Λαμπρούση Τζίνα, Γιώτα Κατερίνα, Ιακωβίδου Ηλιάνα, Αρτακιανού Μαρία- Ελένη, Παπαδοπούλου Χαρά, Χριστοδούλου Στέλλα, Κιόση Ελένη, Διώτη Παναγιώτα, Καλανταρίδου Αλεξία.

Μαζί τους θα είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός και οι Κώστας Παπαδόπουλος και Δήμος Φιλλιπάτος, ενώ στην πορεία θα ενσωματωθούν και οι υπόλοιπες διεθνείς.

Πηγή: Sporfm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου