ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ.....

Καινούρια "φουντούκια" για την προσωρινή αποθήκευση αμιάντου στη Μεγαλόπολη - Τροποποίηση της υπάρχουσας ΑΕΠΟ του ΑΗΣ Μεγαλόπολης.....

Πριν από λίγες ημέρες αναρτήθηκε στο Πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ η αρίθ. 25666/08.09.2017 Απόφαση της Γενικής Διευθύντριας Περιβαλλοντικής Πολιτική...

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016

Ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής Βόλεϊ Γυναικών στη Μεγαλόπολη

Συγκεντρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της ΕΟΠΕ η Εθνική βόλεϊ γυναικών, ώστε να ξεκινήσει την προετοιμασία της για το European League.

Οι διεθνείς άμεσα αναχώρησαν για τη Μεγαλόπολη, όπου και θα διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης. 

Ο διευθυντής της ομοσπονδίας, Περικλής Μπακοδήμος, καλωσόρισε τις Ελληνίδες διεθνείς και ευχήθηκε υγεία και καλή προετοιμασία.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Καλμαζίδης.

Την ερχόμενη Κυριακή και την ερχόμενη Δευτέρα στις 16.00 έχουν προγραμματιστεί οι δύο φιλικές αναμετρήσεις με το Πανεπιστήμιο Πίτσμπουργκ.
Για την Πελοπόννησο αναχώρησαν οι εξής: Μερτέκη Ευαγγελία, Νομικού Μαρία, Στράντζαλη Όλγα, Εμμανουηλίδου Μελίνα, Κωνσταντινίδου Αλίκη, Λαμπρούση Τζίνα, Γιώτα Κατερίνα, Ιακωβίδου Ηλιάνα, Αρτακιανού Μαρία- Ελένη, Παπαδοπούλου Χαρά, Χριστοδούλου Στέλλα, Κιόση Ελένη, Διώτη Παναγιώτα, Καλανταρίδου Αλεξία.

Μαζί τους θα είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός και οι Κώστας Παπαδόπουλος και Δήμος Φιλλιπάτος, ενώ στην πορεία θα ενσωματωθούν και οι υπόλοιπες διεθνείς.

Πηγή: Sporfm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου