Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

ΤΕΡΝΑ - Παλαιόχουνη: απαγορευτικό εργασιών στις μισές εκτάσεις του έργου!!!!

«Ολοκληρωμένη διαχείριση των  απορριμμάτων Πελοποννήσου  με ΣΔΙΤ» στην Αρκαδία: «Έργο» θεμελιωμένο σε απάτες π ου τις ξεπλένουν  ...

Τρίτη, 10 Μαΐου 2016

ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΛΛΗ «Η ΑΓΑΠΗ ΤΑ ΄ΧΕΙ ΟΛΑ» ακούστε το δυνατά!!!

ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΛΛΗ  «Η ΑΓΑΠΗ ΤΑ ΄ΧΕΙ ΟΛΑ»
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ
ΣΤΙΧΟΙ: ΘΑΝΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥΑκούστε  το  δυνατά!!!!
στον ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ FM 103,1


Το δεύτερο single της Στέλλας Καλλή από το πρώτο της άλμπουμ είναι μια μουσική έκπληξη που παρασύρει γιατί… τα ‘χει όλα!

Η Στέλλα Καλλή, αφού μας ταρακούνησε με το γυναικείο ζεϊμπέκικο «Πλάτη» και έκανε το μεγάλο βήμα, παρουσιάζοντας τον πρώτο ολοκληρωμένο της δίσκο «ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ Σ’ ΑΓΑΠΩ» εξ ολοκλήρου με την έγκυρη υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους, σήμερα κάνει μια ακόμη πρόταση με το«Η Αγάπη Τα ‘Χει Όλα», ένα αισιόδοξο σύγχρονο single με ύφος παλιού καλού ελληνικού τραγουδιού.

Πρόκειται για μια χορευτική σύνθεση του Γιώργου Θεοφάνους,που καταφέρνει με ευφυή σημερινό τρόπο να μας θυμίσει ακούσματα της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, ενώ με τους ευφορικούς στίχους του ο Θάνος Παπανικολάου φουντώνει την ανέμελη ερωτική διάθεση και η Στέλλα Καλλή ερμηνεύει με χάρη και ικανότητα που εκπλήσσουν για μια σύγχρονη τραγουδίστρια της γενιάς της.

Το «Η Αγάπη Τα ‘Χει Όλα» είναι ένα τραγούδι που εύκολα μπορεί να σε παρασύρει, γιατί η αγάπη δεν ζητάει, μες τα μάτια σε κοιτάει…βάζει πλάτες σε στηρίζει και σε αναποδογυρίζει!!

Το άλμπουμ «Όλα Μου Τα Σ’ Αγαπώ» περιέχει δέκα ξεχωριστά τραγούδια, όλα σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους από διακεκριμένους δημιουργούς (Θάνος Παπανικολάου, Βίκυ Γεροθόδωρου, Σταύρος Σταύρου, Δημήτρης Τσάφας, Βαγγέλης Κωνσταντινίδης) στις καλύτερες τους στιγμές!

Ένα μοναδικό λαϊκό άλμπουμ από τη Στέλλα Καλλή και τηνCobalt Music!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου