Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Κώστας Μιχόπουλος: Η Συνδετήρια οδός Μεγαλόπολης έχει μετατραπεί «στης Άρτας το Γεφύρι»!!!

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο πρώην Δήμαρχος Γόρτυνος και νυν Δημοτικός Σύμβουλος Μεγαλόπολης Κωνσταντίνος Μιχόπουλος, στις 9-3-2016 κατά την επίσκεψη κλιμακίου στον Δήμο Μεγαλόπολης και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου συζητήθηκε η σύνδεση της Ν.Ε.Ο με την πόλη.

ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ:
Προς τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κον ΔΕΔΕ, Διευθυντή κον Καρνέση
και κατασκευαστική εταιρεία.

Κύριοι, είστε όλοι υπόλογοι που εδώ και δέκα (10) χρόνια μας έχετε αποκλείσει και υποβαθμίσει ολόκληρο το λεκανοπέδιο Μεγαλόπολης.
Έπρεπε να είχατε λογοδοτήσει στον Εισαγγελέα όλοι σας….

Διάλογος

Καρνέσης: Ποιος είστε εσείς Κύριε, που φωνάζετε;

Μιχόπουλος: Είμαι ο πρώην Δήμαρχος Γόρτυνος κύριε Καρνέση και αν ήμουν στην Μεγαλόπολη Δήμαρχος δεν θα είχα αφήσει να δώσετε στην κυκλοφορία τον δρόμο για Καλαμάτα !!! χωρίς να έχετε συνδέσει την πόλη μου….

Γνωρίζετε κύριοι ότι ευθύνεστε για την οικονομικό μαρασμό της περιοχής μας;

Επί δέκα χρόνια είστε αδιάφοροι και δεν ιδρώνει κανενός το αυτί…. Ως κάτοικοι του Λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης κάνουμε 15 χιλιόμετρα παραπάνω και ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΟΔΙΑ!!! Και μας λέτε σήμερα πολύ χαλαρά ότι μπορεί μέχρι τέλη Ιουνίου να έχει τελειώσει…

Ρε αν είχα εγώ την ευθύνη θα είχα σηκώσει το λάβαρο της επανάστασης όπως ο Κολοκοτρώνης στην Ιστορική Καρύταινα!!!

Καρνέσης: Κύριε Μιχόπουλε, αναζητήστε αλλού τις ευθύνες…. Βρείτε τις επιστολές του έτους 2009, του τότε Δημάρχου, τι μας έγραφαν και τι μας ζητούσαν….

Μιχόπουλος: Είναι λυπηρό κάποιοι να αποφασίζουν εν κρυπτώ για την τύχη της περιοχής μας!!! Δεν γνωρίζω τι συμφέροντα εξυπηρετούνται….
Όμως πέστε μας επιτέλους, θα ανοίξει ο δρόμος;

Επιτέλους βρέθηκε και κάποιος να φωνάξει μετά από τόσα χρόνια για τον Δρόμο!!!

11 σχόλια:

  1. Ο κ. Μιχόπουλος, επειδή επιθυμεί να ομιλεί ως δημόσιο πρόσωπο, θα πρέπει να δέχεται και την αναμενόμενη, και αναπόφευκτη στην προκειμένη περίπτωση, κριτική.
    Στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν, έχει απόλυτη εφαρμογή η λαϊκή ρήση "κοίτα ποιός μιλάει"! Μιλά ένας τέως Δήμαρχος που, επί δημαρχίας του στο Δήμο Γόρτυνος ανέχτηκε να κατασκευαστεί ένας, τρόπον τινά, ισόπεδος ... κόμβος, με τόσες πολλές πινακίδες που θα έφταναν για να περιφράξει κτήμα περιμέτρου αρκετών δεκάδων μέτρων!!!
    Εάν ένας λόγος για έναν ξένο που θέλει να επισκεφθεί την Καρύταινα είναι το ομώνυμο κάστρο της, ο δεύτερος είναι για να θαυμάσει τον ξακουστό πλέον κόμβο της Καρύταινας, που ετυμολογικά, μπορεί να εννοηθεί και ο κόμπος!
    Πέταξε λοιπόν κάποιες μπαρούφες ο κ. Μιχόπουλος, σχετικά με τη συνδετήρια, χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα για την υπόθεση και έριξε το ανάθεμα σε άπαντες τους αρμόδιους, ενώπιον του Καρνέση. Όταν του "τράβηξε" το αυτί ο Καρνέσης, τότε το γύρισε στο ...καλαματιανό, λέγοντας ότι εννοεί ως υπεύθυνους όλους τους άλλους εκτός από αυτόν...Ας σοβαρευτεί επιτέλους κάποια στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε μιχοπουλε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ειπες άλλα, ποιο ισχύει τώρα;και

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορώ να σε ρωτησω κύριε μιχοπουλε το εξής; Την προηγούμενη τετραετία που είσαστε δημοτικός σύμβουλος τι κάνατε για αυτό; Και επίσης τώρα που έφυγε ο Μπούρας και ήρθατε οι σωτήρες τι ειναι αυτό που εδώ και δεκαπέντε μήνες δεν ανοίγει ο δρόμος;ο Μπούρας φταίει ; Τι κάνετε εσείς ; Από κουκουρουκου κύριε μιχοπουλε σας έχουμε μάθει και τις δύο τετραετίες το παιζατε υποψήφιος δήμαρχος και στο τέλος μπε μπε και πίσω από τους άλλους. Ε ιναι νωρίς λοιπόν να αρχισετε για την τρίτη. καθιστε λοιπόν στα αυγά σας και κοιτάξτε να πάει τίποτα μπροστά σε αυτή την πολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Κώστας έχει καθε δικαιωμα να μιλάει είναι ο μόνος που έφερε λεφτα στο Δήμο Μεγαλόπολης και δεν έχει κάνει τραβήγματα με τη δικαιοσύνη ούτε για ένα ευρό είναι επαγγελματίας και έχει επενδυση στη πόλη.

      Διαγραφή
    2. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΙΓΑΚΙ

      Διαγραφή
  4. ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ... ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΚΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ... ΠΟΤΕ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ; ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ... ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ... ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΠΛΗΞΕΙ Ο Κ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ; ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ... ΟΙ ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΥΒΡΕΧΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΣΑΝΕ ΚΑΠΕΛΟ... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ... ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ... ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΤΣΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ... ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΧΟΠΟΥΛΕ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΟ ΚΑΡΒΟΥΝΑΡΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ; ΕΡΙΞΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 400 ΧΙΛΙΑΔΙΤΣΕΣ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ????? ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΕΚΕΙ; ...................(ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ)

      Διαγραφή
    2. ΛΟΙΠΟΝ.......... ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑNΑΤΕΘΕΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟΥ; ΤΙ ΑΝΕΓΡΑΦΕ Η ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟ; ΠΩΣ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΗΚΕ; ΠΟΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ; KAI TO ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟ; ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ

      Διαγραφή
  5. Ο κος Μιχόπουλος δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του θα δώσει όλα τα έγγραφα στο Δήμαρχο και αυτός ας κρίνει, αλλά και ο Δήμαρχος να μην θέλει ο ίδιος θα ενημερώσει το κόσμο για ένα έργο πνοής και ανάπτυξης στη Καρύταινα.
    Ο εισαγγελέας είναι στην Τρίπολη και περιμένει "ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα" εξάλλου και πρώην σύμβουλοι του πρώην δημάρχου έχουν υπογράψει για το έργο άλλο αν μετά έσκιζαν τα χαρτιά με τα έργα και έλεγαν για εισαγγελείς στα καφενεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ Η ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΥΤΑΙΝΑΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΜΠΟΥΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟ 18 ΜΕΤΡΑ ΦΑΡΔΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΜΕ ΝΗΣΙΔΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ 10 ΜΕΤΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΗΣΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΑ.ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΒΑΣΗΣ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ ΚΥΡΙΟΣ ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΗΣ???ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΥΝΟΥΝ ΚΟΡΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΡΗΜΑΔΗ ΔΡΟΜΟ ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΤΩΝ 1.08-8.20-8.46-1.57.ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΑΛΛΟ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΙ- ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ- ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ.ΑΚΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΕ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΟ ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΡΓΟ ΠΝΟΗΣ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ; ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΧΟΠΟΥΛΕ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή