Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

ΑΟΜ: επιτυχημένος ο 1ος «Ελισσώνιος Ανώμαλος Δρόμος 2016». - Ευχαριστίες



Αν και οι καιρικές συνθήκες των προηγούμενων ημερών ήταν αντίξοες, καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία των αγώνα ανωμάλου δρόμου «Ελισσώνιος Ανώμαλος Δρόμος 2016», υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελ/νήσου.

Ευχαριστούμε που τη προσπάθειά μας αυτή στήριξε η Δ.Λ.Κ.Μ. καθώς ο αγώνας διεξήχθει στο Οικολογικό πάρκο Ψαθιού, ιδιοκτησία ΔΕΗ Α.Ε. / Δ.Λ.Κ.Μ.

Στόχος μας είναι, ο αγώνας να καθιερωθεί σε ετήσια βάση και σύντομα να υπάρξει πανελλήνια απήχηση, αφού ο χώρος στον οποίο διεξήχθει, βρίσκεται σε έκταση που ενδείκνυται για χάραξη και άλλων διαδρομών μεγαλύτερων από τις ήδη υπάρχουσες.

Μας τίμησαν με τη παρουσία τους οι Σύλλογοι: ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ καθώς και πλήθος μαθητών και πολιτών της Μεγ/λης.

Ο απόηχος των χειροκροτημάτων από τις δεκάδες κόσμου που παρευρέθηκαν μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε την ανάδειξη του αθλητικού ιδεώδους και την ανάπτυξη του αθλητισμού στην ευρύτερη περιοχή της Μεγ/λης.

Τέλος να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (παράρτημα Μεγαλόπολης), καθώς και τους εθελοντές – γονείς που βοήθησαν στη διεξαγωγή του αγώνα

Αθλητικός ΄Ομιλος Μεγαλόπολης

3 σχόλια:

  1. MΑΚΑΡΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΨΑΘΙΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΓΗΠΕΔΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΕΛΞΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ρε φιλε οι μάντρες και οι μαντρουλες δεν ειναι ωραίες?Και στιβαρές?

      Διαγραφή
  2. Λαμβάνοντας υπόψη τη φωτογραφία που έχετε αναρτήσει και τον τίτλο "Ελισσώνιος Ανώμαλος Δρόμος", έχω μια απορία: που είναι ο "ανώμαλος" δρόμος, αφού φαίνεται ότι πρόκειται για "ίσωμα" και τι δουλειά έχει το Πάρκο (?) στο Ψαθί με τον Ελισσώνα;
    Μήπως έχουμε ξεφύγει τελείως ρε παιδιά;
    Τελικά, τείνει να γίνει καθεστώς η παρερμηνεία των λέξεων και νοημάτων σε αυτόν τον τόπο...Και κάτι ακόμα: ο φίλος ή η φίλη που προτείνει για το αθλητικό κέντρο, θα πρέπει να ξέρει ότι οσονούπω, θα γίνει το "μασίφ" δάσος σε αυτό το χώρο, για να κάνουν ελεύθερα τα αγριοπούλια τα τέκνα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή