Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Δυναμική παρουσία των Βενζινοπωλών στην απεργία (video+photo)


Δυναμικό παρόν έδωσαν οι πρατηριούχοι το πρωί της Πέμπτης έξω από το κτήριο της Περιφέρειας συμμετέχοντας στην απεργία της 4ης Φεβρουαρίου. Η ΕΝ.ΒΕ.Θ (Ένωση Βενζινοπωλών Θεσαλονίκης) κατέθεσε ψήφισμα διαμαρτυρίας και στην συνέχεια συμμετείχε στην πορεία με τα βυτιοφόρα.

Ο Πρόεδρος της ΕΝ.ΒΕΘ κ.Σπύρος Μελίδης σε δηλώσεις στα ΜΜΕ ανέφερε χαρακτηριστικά «το νέο ασφαλιστικό είναι η ταφόπλακα του κλάδου και το προσχέδιο πρέπει να αποσυρθεί», ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφου γιατί επέλεξαν αυτό το τρόπο διαμαρτυρίας, να κατεβάσουν δηλαδή τα βυτία στην πόλη ανέφερε «όλοι οι πρατηριούχοι από το πρωί είχαν κλειστά τα πρατήρια τους, αλλά τα πρατήρια των εταιρειών δεν συμμετείχαν στην απεργία. Αυτό είχε σαν συνέπεια οι πρατηριούχοι να αναγκαστούν να ανοίξουν τα δικά τους μαγαζιά»

Με την σειρά του ο Αντιπρόεδρος της ΕΝ.ΒΕ.Θ κ.Θέμης Κιουρτζής δήλωσε στις κάμερες «οι πρατηριούχοι πλήττονται σε τέτοιο σημείο όπου σε ένα εισόδημα 50000 euro δεν θα μείνει τίποτα»



















2 σχόλια:

  1. Μια χαρά είναι τα νέα από την Θεσσαλονίκη, δεν μας γράφετε όμως τι έγινε εδώ στην περιοχή μας, έκαναν απεργία οι βενζινοπώλες;
    Επίσης δεν μας λέτε τι έχει γίνει με τα βενζινάδικα που είχαν πρόβλημα με κάποιες καταγγελίες κατοίκων;
    Η μήπως έχετε κάποιο πρόβλημα να μας γράψετε για αυτά τα θέματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σας ενημερώσουμε και για την Μεγαλόπολη ατυπα.... διότι επίσημη ανακοίνωση βενζινοπολών Μεγαλόπολης ή Αρκαδίας δεν υπάρχει
      Στα βενζινάδικα στη Μεγαλόπολη απέργησε τουλάχιστον ένα σίγουρα
      Για καταγγελίες κατοίκων δεν γνωρίζουμε κάτι, αν εσείς ξέρετε περιμένουμε τις έγκυρες πληροφορίες σας
      Πρόβλημα για να δημοσιεύουμε τα πάντα δεν έχουμε, όπως βλέπετε και στο παρόν σχόλιο
      Πάντα στη διάθεσή σας

      Διαγραφή