Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

ΤΕΡΝΑ - Παλαιόχουνη: απαγορευτικό εργασιών στις μισές εκτάσεις του έργου!!!!

«Ολοκληρωμένη διαχείριση των  απορριμμάτων Πελοποννήσου  με ΣΔΙΤ» στην Αρκαδία: «Έργο» θεμελιωμένο σε απάτες π ου τις ξεπλένουν  ...

Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015

Αστυνομικό Δελτίο: Συμβάντα Πελοποννήσου 30/9/2015 - 1/10/2015 - Αστυνομικές επιχειρήσεις στην Πελοπόννησο


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 
ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
από 17.00 ώρα της 1.10.2015 έως 09.00 ώρα της 2.10.2015ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, χθες (1.10.2015) το πρωί, στο Στάδιο Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, ένας (1) 36χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα (4) φυτά κάνναβης, ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους -45- γραμμαρίων, ένας τρίφτης κάνναβης, καθώς και εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας (συσκευές φωτισμού και θέρμανσης κ.α.).

-------------------------

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 
ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ 
από 17.00 ώρα της 30.9.2015 έως 09.00 ώρα της 1.10.2015


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα τoυ  Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, μία (1) περίπτωση κλοπής δίκυκλης μοτοσικλέτας ημεδαπού, που είχε γίνει την 15.11.2014 στην Κόρινθο Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 41 και 45 ετών αντίστοιχα, για κλοπή.
Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα τoυ  Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, μία (1) περίπτωση κλοπής οχήματος ημεδαπού, που είχε γίνει την 5.4.2015 στα Εξαμίλια Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος ενός (1) 41χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, χθες (30.9.2015) το μεσημέρι, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας (1) 31χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Εξιχνίαση δύο (2) υποθέσεων απάτης και μίας (1) υπόθεσης απόπειρας απάτης
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο (2) υποθέσεις απάτης σε βάρος ημεδαπών, οι οποίες είχαν γίνει την 24.4.2015 και την 27.4.2015, αντίστοιχα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, καθώς και μία (1) υπόθεση απόπειρας απάτης σε βάρος ημεδαπού, η οποία είχε γίνει την 2.5.2015 , στην Καλαμάτα Μεσσηνίας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) 37χρονου ημεδαπού, για απάτη.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, χθες (30.9.2015) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, ένας (1) 25χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.  

----------------------

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 
ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
από 09.00 ώρα της 1.10.2015 έως 17.00 ώρα της 1.10.2015


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, σήμερα (1.10.2015) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας (1) 35χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για κλοπή.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, σήμερα (1.10.2015) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας (1) 33χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για κλοπή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Εντοπίστηκαν δενδρύλλια κάνναβης
Εντοπίστηκαν, σήμερα (1.10.2015) το πρωί, σε αγροτική περιοχή του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, τρία (3) φυτά κάνναβης, ύψους από -2- μέτρα έως -2,5- μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, συνεχίζονται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη των καλλιεργητών.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για τρείς (3) περιπτώσεις κλοπής και αποπειρών κλοπής
Συνελήφθη, σήμερα (1.10.2015) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, ένας (1) 32χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα αποπειράθηκε να διαρρήξει περίπτερο ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς έγινε αντιληπτός. Όπως προέκυψε από
την αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ο 32χρονος , λίγο νωρίτερα από τη σύλληψη του αφαίρεσε δίκυκλο μοτοποδήλατο ημεδαπού, ενώ αποπειράθηκε να διαρρήξει και κατάστημα ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη, χθες (30.9.2015) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, ένας (1) 38χρονος ημεδαπός, γιατί αποπειράθηκε να αφαιρέσει δύο μηχανήματα έργων, ιδιοκτησίας ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς έγινε αντιληπτός. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.
-----------------------

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συνελήφθησαν εξήντα (60) άτομα, προσήχθησαν εκατόν δέκα οχτώ (118) και έγινε έλεγχος σε επτακόσια πενήντα δύο (752) 

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε πεντακόσια εξήντα τρία (563) οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά τριακόσιες πενήντα (354) παραβάσεις 

Κατασχέθηκαν ναρκωτικά δισκία και καλώδια ρεύματος 

Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών 

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν από την 30.9.2015 έως και χθες (1.10.2015), ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας. 

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου. 

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε επτακόσια πενήντα δύο (752) άτομα, εκ των οποίων πεντακόσιοι ογδόντα εννέα (589) ήταν ημεδαποί και εκατόν εξήντα τρεις (163) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε πεντακόσια εξήντα τρία (563) οχήματα. 

Επιπλέον, προσήχθησαν εκατόν δέκα οκτώ (118) άτομα, από τα οποία εβδομήντα πέντε (75) ήταν ημεδαποί και σαράντα τρεις (43) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν εξήντα (60) άτομα. 

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν: 

Τρεις (3) ημεδαποί στην Αργολίδα, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
Δύο (2) ημεδαποί στην Αργολίδα, για καταδικαστικά έγγραφα.
Τέσσερις (4) αλλοδαποί στην Αργολίδα, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Τρεις (3) ημεδαποί στην Αρκαδία, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.
Ένας (1) ημεδαπός στην Αρκαδία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Δύο (2) αλλοδαποί στην Αρκαδία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Ένας (1) ημεδαπός στην Αρκαδία, για παράβαση της νομοθεσίας για την πνευματική ιδιοκτησία.
Ένας (1) αλλοδαπός στην Κορινθία, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, για παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.
Τρείς (3) ημεδαποί στην Κορινθία, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
Ένας (1) ημεδαπός στην Κορινθία, για ναρκωτικά.
Έξι (6) ημεδαποί και τέσσερις (4) αλλοδαποί στην Κορινθία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Δύο (2) ημεδαποί στην Κορινθία, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
Πέντε (5) αλλοδαποί στην Κορινθία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Δύο (2) ημεδαποί στη Λακωνία, για παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία του περιβάλλοντος.
Δύο (2) ημεδαποί στη Λακωνία, για καταδικαστικά έγγραφα.
Ένας (1) ημεδαπός στη Λακωνία, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Τρείς (3) αλλοδαποί στη Λακωνία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Τέσσερις (4) ημεδαποί στη Μεσσηνία, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
Δύο (2) ημεδαποί στη Μεσσηνία, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
Τέσσερις (4) ημεδαποί στη Μεσσηνία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Τέσσερις (4) αλλοδαποί στη Μεσσηνία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους. 
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά τριακόσιες πενήντα τέσσερις (354) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, τέσσερις (4) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού και τέσσερις (4) παραβάσεις για στέρηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων, ενώ κατασχέθηκαν: 

-120- μέτρα καλωδίων ρεύματος, στην Αργολίδα. 
Έντεκα (11) ναρκωτικά δισκία, στην Κορινθία. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς. 

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου